PR+LITERATURA: Našim čtenářům: Provolání k pevnostnímu "Národu"

Článek od: Anonym - 13.03.2013

Milé čtenářky, milí čtenáři,

protože stále doháníme skluz, který jsme nabrali během dvouměsíčního vyjednávání o dalším fungování Pevnosti, budeme struční a věcní.

V první řadě se omlouváme, že bylo z naší strany tak dlouho „ticho po pěšině“, ale byly to poměrně náročné dva měsíce, kdy mohl jakýkoli nesprávně učiněný krok veškeré snažení zhatit. Vězte jediné: bojovali jsme, seč to šlo!

A nyní už konkrétně:

1. Pevnost změnila vydavatele

Součástí výše zmíněného vyjednávání byl odprodej Pevnosti od stávajícího majitele, firmy K4KPublishing. V současné době je časopis v rukou redakce, tedy v těch nejlepších :-)

2. Kdy vyjde Pevnost 03/2013

Březnové číslo vyjde tento pátek, tedy 15. 3. 2013, abude k dostání nejen na novinových stáncích, ale i v některých specializovaných knihkupectvích. Pevnost bude samozřejmě distribuována i na Slovensku.

3. Zvýšili jsme cenu

Doufáme, že tento krok pochopíte. Ono slovo „zvýšili“ není ani moc na místě, my jsme se pouze vrátili k ceně, za níž bylo možné pořídit Pevnost v roce 2002, tedy k 59 Kč. Pevnost Plus (tedy varianta s knižní přílohou) bude stát od čísla 03/2013 129 Kč. Možná by bylo lepší uvést: „udrželi jsme cenu“, ale nechceme vás zbytečně mást :-)

4. Jak je to s předplatným

Stávající předplatitelé:

S největší pravděpodobností nebyly peníze za pořízení předplatného vráceny nikomu, tzn. ti z vás, kteří si přejí předplatné časopisu zachovat, mají možnost. Jako bonus dostanou místo avizovaného letního dvojčísla dvě regulérní čísla, což od nás berte jako dárek za projevenou věrnost a trpělivost! Navíc ti, kteří k předplatnému nedostali slibovanou deskovou hru Le Havre, ať se přihlásí na redakční e-mail redakce@pevnost.cz– domluvíme se, jak to napravit.

Noví předplatitelé:

Nové předplatitele odkazujeme na toto sdělení:

http://www.pevnost.cz/stranka/predplatne.aspx

I pro vás jsme rozšířili akci s deskovou hrou Le Havre, kterou budeme dávat novým předplatitelům jako bonus a to až do vyčerpání zásob (případně hru nahradíme jiným benefitem).

Tato dualita bude platit do konce roku 2013, pak už se zase rozeběhne klasické jednotné předplatné.

Veškeré výše uvedené informace platí i pro předplatitele ze Slovenska!

5. Pevnost s knižní přílohou + komiksový bonus

I nadále bude Pevnost vycházet ve dvou variantách, tzn. o knižní přílohy nepřijdete. Kromě Edice Pevnost od Epochy najdete coby knižní přílohu Pevnosti i tituly jiných nakladatelství a plánujeme toto portfolio rozšířit rovněž o komiksové booky.

Bez ohledu na to ale u každé Pevnosti Plus, tedy verze s knižní přílohou, budou vycházet jako bonus navíc komiksové a manga sešity z produkce nakladatelství Crew a to počínaje Pevností 03/2013.

Za pouhých 129 Kč tedy získáte: 1) časopis, 2) komiks, 3 knihu. A to zní hodně dobře!

6. Jak to bude s Pevností dál?

V první řadě chceme dohnat skluz ve vydávání a to tak, aby Pevnost vycházela vždy první středu v měsíci. Do konce roku vyjde ještě deset čísel a to včetně Pevnosti 03/2013, tedy avizované letní dvojčíslo nahradíme dvěma regulérními čísly. Uvažujeme také o speciálu ke druhému dílu Hobita (zima 2013) a chystáme rovněž reprezentativní antologii nejlepších povídek, které v časopisu za 11 let jeho existence vyšly (září/říjen 2013).

7. Jak můžete podpořit Pevnost?

Rozhodně nám v tuto chvíli nejvíce pomůžete tím, když si časopis předplatíte. Ale chystáme i další alternativy a to stylové placky a trička, které bude možné zakoupit přes naše internetové stránky www.pevnost.cz, případně ve vybraných specializovaných knihkupectvích.

I když ta první, nejdůležitější bitva o Pevnost byla vybojována, rozhodně nebyla poslední. Přeci jen skluz ve vydávání a změna majitele poměrně hodně zkomplikovaly situaci vašeho oblíbeného časopisu. A to v době, která není vůči tištěným periodikům zrovna příznivá.

My jsme se ale přesto rozhodli tuto i nadcházející bitvy vybojovat a budeme velmi rádi, když v nich budete stát po našem boku!

Vaše redakce Pevnosti

Přidat komentář