PR+LITERATURA: Stephen Jones, Kniha hrůzy

Článek od: Jan Žlebek - 05.12.2012

Bojíte se?
A bojíte se rádi?
Děsí vás představa, že z venkovních teplot nebude nikoho mrazit v zádech?
Máte strach, že v prosinci nebudete mít co ke čtení?
No, tak to se nebojte. Tedy... bojte, samozřejmě.
Nakladatelství Laser-books představuje Stephena Jonese a jeho Knihu hrůzy.

Anotace: Nezhasínejte světla... a pokud budete mít dost odvahy, otevřete tyto stránky a odhalte mrazivé lahůdky, které vás očekávají na stránkách Knihy hrůzy. Stephen Jones, nejuznávanější současný britský editor v hororovém žánru, shromáždil díla mistrů hrůzostrašné literatury v antologii klasických krváků a moderní morbidnosti. Na těchto stránkách na vás čekají ti nejúspěšnější a nejzajímavější autoři současného hororu a temné fantastiky s výběrem povídek, jež staví na odiv bohatou rozmanitost našeho oblíbeného žánru, od klasického pulpového stylu přes současnější psychologické pojetí až k nejaktuálnějším trendům makabrozity, a při jejichž čtení se budete úzkostně dívat přes rameno, do skříní nebo pod postel.

Kniha hrůzy je antologie dosud nikdy nevydaných povídek a novel autorů rozkrývajících tajemství Temné strany, mezi nimiž najdete Stephena Kinga, Johna Ajvide Lindqvista, Ramseyho Campbella, Michaela Marshalla Smithe, Elizabeth Handovou, Caitlin R. Kiernanovou, Richarda Christiana Mathesona, Lisu Tuttleovou a další.

Vyjde jako osmá kniha edice Noir, vázaná, překlad Milan Žáček, obálka Les Edwards, 360 stran, 359 Kč, cena po slevě 323 Kč, pro majitele čtenářských kont 251 Kč.

Přidat komentář