PR+LITERATURA: Thrillery, které vám nedají spát…

Článek od: Anonym - 06.10.2012

Praha, 20. září 2012 – V polovině října se na pultech knihkupců objeví první dva tituly z nové edice psychologických thrillerů pro mladé čtenáře. Příběhy, ve kterých nechybí napětí, tajemství a nebezpečí. Série přichází z Německa, kde bylo doposud vydáno 24 titulů a prodalo se celkem přes 900 000 výtisků! Tituly Thriller – Mrazivé léto a Thriller – Motýlí křídla vycházejí v Nakladatelství Fragment 16. října.

První dva tituly z edice psychologických thrillerů uvede Nakladatelství Fragment za necelý měsíc. Jedná se sérii, která zásadním způsobem ovlivnila německý trh literatury pro mládež. V zahraničí si již získala početnou základnu fanoušků, kteří netrpělivě očekávají každou novou knihu. Do dnešního dne vyšlo v sérii celkem 24 titulů (připravují se další) a celkem se v ní prodalo přes 900 000 výtisků!

Hlavní postavy vystupují reálně jako každý normální teenager s obvyklými problémy, starostmi a zájmy. Čtenáři se s nimi mohou velmi snadno ztotožnit. Příběhy působí skutečně a odehrávají se v blízkých lokalitách (v Evropě).

„Thrillery nabité vzrušením!“ (Bravo Girl)

Anotace:

V jihošpanělském městečku Marbella si patnáctiletá Lyra připadá jako v ráji. Až do chvíle, kdy zmizí její spolužačka Pia. Lyra se rozhodne přijít tomuto záhadnému zmizení na kloub. Nedlouho poté je Pia nalezena mrtvá a z letní idylky se stává zlý sen. Lyře se zdá, že se její matka chová divně. Navíc je přesvědčená, že zahlédla svou sestru, která zahynula již před deseti lety. Co jí matka tají? Jaká děsivá tajemství měla zůstat navždy skryta?

  • THRILLERY Z NAKLADATELSTVÍ FRAGMENT
  • Autorka:Manuela Martini
  • 135x203 mm, brož., 176 str., 229 Kč
  • Pro čtenáře od 13 let

Anotace:

Elena se snaží zapomenout na nešťastnou smrt své sestry Laury. Jak přesně zemřela, to nikdo neví. Na stejném místě je o rok později nalezena další mrtvá dívka. Je to opravdu jen náhoda? Co způsobilo dopravní nehodu, při které zahynula Laura? Jaké tajemství v sobě nosí matka, která Elenu nechce spustit z očí? Náhlý zájem staršího pohledného Tristana, přicházející anonymní dopisy a potloukající se zakuklené postavy přimějí Elenu jednat. Bude hledat pravdu na vlastní pěst...

  • THRILLERY Z NAKLADATELSTVÍ FRAGMENT
  • Autorka:Veronika Bicker
  • 135x203 mm, brož., 168 str., 229 Kč
  • Pro čtenáře od 13 let

Přidat komentář