PR: The Sims Medieval - limitovaná edice

Článek od: Anonym - 26.01.2011

Společnost Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) oznámila na konci prosince vydání speciální Limitované edice The Sims™ Medieval. Hru lze od 21.12. předobjednávat na stránce Electronic Arts v sekci hry – The Sims Medieval, samozřejmě je také možné navštívit stránky www.TheSimsMedieval.com. Limitovaná edice The Sims Medieval se na trhu objeví na jaře 2011 a bude obsahovat exkluzivní obsah v podobě přístupu do tří zcela nových trůnních sálů v stylu barbarů, temné magie a princezen. Majitelé limitované edice rovně obdrží dvě exkluzivní sady oblečení – první s názvem Monarcha, s králem a královnu ve slavnostních oděvech, a druhou s názvem Kat s mistrem popravčím v kožené zástěře a děsivou černou kápí.

„V Limitované edici The Sims Medieval nabízíme hráčům několik skvělých bonusů za to, že budou mezi prvními, kdo si vyzkoušejí naši novou samostatnou sérii ve světě The Sims,“ uvedl Scott Evans, generální manažer studia The Sims.

The Sims Medieval je zcela novou samostatnou hrou z dílny studia The Sims, z nějž vzešla řada komerčně velmi úspěšných titulů, jako jsou například The Sims™ 3, aohlašuje konec éry tradičních her The Sims, jež začnou být nahrazovány konceptem s novými funkcemi a herním systémem. Hlavním námětem hry je nyní období středověku, v němž si hráči budují vlastní království, vydávají se na výpravy, vylepšují si své postavy a v rámci dějové linie plní úkoly. Postavičky simíků, kolem nichž se vše v hrách značky The Sims točí, se octnou v mnoha různých situacích, s nimiž se dosud nesetkaly. Jsou to například rytířské souboje, rozmýšlení, zda čarodějnici otrávit, nebo si ji vzít, či trestání simíků vržením do Jámy soudné. Každá výprava má různé vyústění podle toho, jakého hrdinu hráč právě ovládá.

Vše v The Sims Medieval je vytvořeno v atraktivním středověkém stylu s herním systémem na bázi questů, předměty, jako jsou meče, žezla a trůny, přitažlivými postavami a výtvarně zajímavým okolním světem. Hráči si mohou podle svých představ upravovat hrdinu, jehož dostanou společně s královstvím, a určit jeho povahové vlastnosti a zásadní chyby. Hráči se svými postavami sblíží nejen na výpravách za dobrodružstvím, ale také při plnění všedních úkolů, jako je léčení nemocných, obchodování s cizokrajným zbožím nebo kování zbroje. Ať už půjde o zplození potomka, nebo souboj na královském turnaji, to, co se simíkům přihodí, záleží jen na hráči. Romantická doba rytířů se vrací v The Sims Medieval.

Standardní stejně jako Limitovaná edice The Sims Medieval ve verzích pro PC/Mac bude k dostání od března 2011. Titul dosud neobdržel věkový rating PEGI. Další informace o The Sims Medieval naleznete na oficiální stránce www.TheSimsMedieval.com.

*Platí další podmínky a omezení. Podrobnosti na www.thesimsmedieval.com.

Navštivte také Galerii Sardenu.

Komentáře

Dobrý den, prosím vás - tihle noví simíci jsou podobní the sims 3? (Jestli simící stárnou, mají své potřeby a přání, jestli jim můžu libovolně změnit vhled i bydlení a jestli se mohou pohybovat po celé mapě). Nebo jde jenom o plnění úkolů a dobytí co největšího území? (popř. - můžu si vybrat, za jakou postavu budu hrát? Jestli to bude král nebo jenom služka?)

Předem děkuju za odpověď :)

Ahoj,

vycházejí z principu The Sims 3, ale nejsou stejní. Nestárnou, potřeby mají jen hlad a energii, vzhled i bydlení se libovolně může měnit, ale chybí mód stavby, všechny potřebné budovy jsou postavené a po mapě se můžeš pohybovat. Hrdiny budeš střídat, celkem jich je ve hře deset, za které je možné hrát - noví hrdinové budou přístupní se stavbou nových klíčových budov, jak budeš postupovat v plnění úkolů, kterých je ve hře obrovská spousta - a to je právě princip hry. Plněním úkolů naplnit ambici království. Jestli budeš dobývat nová území je jen na tobě, všechny tvoje volby se budou odrážet v prosperitě království.

Takže to shrnu, vychází to z principů The Sims 3, ale je to jiná hra a není s The Sims 3 nijak propojená.

Přidat komentář