Letem (fantastickým) světem VI.

Článek od: Matyáš Pařátek - 29.11.2015

Superhrdinský komiks Petra Kopla a Petra Macka. Plány Riddleyho Scotta. První trailer k nové marvelovce. A to zdaleka není všechno, co se tento týden odehrálo ve světě fantastiky.

Trailer týdne: Captain America – Civil War

Rok 2015 se pomalu blíží k cílovce a s ním i filmová sezóna. Takže nastává čas představovaček toho, na co budeme chodit do kin příští rok. Jedním z nich je i třetí Captain America. Teď tu máme první trailer, který láká na velký konflikt, spoustu akce a minimálně jednu novou postavu. Bohužel trailer ale jede na půl plynu, takže nestrhává takovým způsobem, jakým si to film zaslouží. 

 

Zpráva týdne: Tom Cruise proti mumii

Mít vlastní univerzum, to je dneska móda, které se chce zúčastnit každé velké filmové studio. Má ho Marvel (potažmo Disney), budují ho Warneři. A Universal taky nechce být pozadu. Místo superhrdinů se ale rozhodl vsadit na slavná filmová monstra. Zajímavé věci se dějí kolem chystaného rebootu Mumie. Podle všeho je do hlavní role zvažován Tom Cruise. Což by byla rozhodně dobrá volba.

Návrat Riddicka

Slavný bijec Ridick chystá návrat. Bude nejen čtyřka (Riddick: Furia), ale navíc se chystá seriál ze stejného světa.

Zázrak: Superhrdinský komiks přichází 

Český. Superhrdinský. Komiks. Na pokračování. Petr Kopl. Petr Macek. Tohle snad nepotřebuje víc rozebírat. Prostě 7.12. vyrazte do trafiky a chtějte tuhle lahůdku. 

Riddley Scott a Vetřelci

Riddley Scott se do důchodu rozhodně nechystá. Naopak připravuje další a další filmy. Teď to vypadá, že hodlá až do konce života točit filmy o Vetřelcích. Kromě připravovaného Vetřelce: Covenant se hovoří o dalších dvou filmech.

Aquaman: kdo z koho

Hlavním záporákem v připravovaném komiksáku Aquaman by měl být hrdinův bratr Ocean Master. A budou se rvát o královský trůn. Nepřipomínám vám to něco?

Game of Thrones: oficiální plakát k nové sérii

Temná věž v komiksu

Minulý týdne jsme mluvili o novinkách ohledně filmové Temné věže. A dneska tu máme informaci o komiksu. Ten vydá v roce 2016 nakladatelství Crew.

Constantine hlásí návrat

Ne, bohužel se nechystá druhá řada s blonďatým exorcistou. Hellblazer se ale objeví v připravovaném seriálu Legend of Tommorow.

 

Komentáře

Že by jel trailer na Civil War na půl plynu, to bych teda neřekla, na mě zapůsobil až dost... co to ten Mirek Dušín bude vyvádět? Skoro to vypadá, jako by se chtěl přidat k Bratrstvu kočičí pracky... ale trailery jsou mnohdy úmyslně zavádějící.. Předlohu jsem nečetla (jestli vůbec nějaká je),tak se holt nechám překvapit. Každopádně se mi dvojka Kapitána zamlouvala mnohem víc než dvojka Avengerů, tak jsou i u trojky moje očekávání vysoká a trnu, aby mě to nezklamalo...

A co se týká plakátu na Hru o trůny? Na FB Pevnosti si někdo dělal legraci "přeložte titulek plakátu", mě napadlo Aprííííl!!!! I když není duben. Nemyslím si, že by ten plakát byl spoiler, jak se v diskuzích někteří ohrazují - stejně jsme to (všichni, kdo sledujeme) věděli, a dámská část diváctva k tomu tiše doufala, že Snow prostě nemůže takhle hloupě umřít.... jen aby nás to nakonec nemrzelo, že přece jen nezůstal v hrobě:-)

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Předloha k Civil War existuje a je fakt, že z Mirka Dušína se stává trochu potvora (ale aspoň v předloze si to uvědomí!)

Co se plakátu týče, měla jsem stejný pocit :D. Prostě jeden velký fórek od tvůrců. Já jsem doufala, že Jon zůstane po smrti, na druhou stranu, koho bychom pak sledovali na Zdi?

Zdar a Sílu přeje Kadet

No tak ona je to taky jiná liga.

Kapitán Amerika je prostě týpek co má trochu větší sílu a štít takže ho teoreticky zpacifikuješ pouhou přesilou, ale když se ti "absolutně zkorumpuje" Superman tak to je fakt průser :) . 

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Přidat komentář