Film: Hobit nabízí poslední trailer

Článek od: Redakce - 07.11.2014

Hobit. Jedněmi opěvovaná, jinými zatracovaná trilogie Petera Jacksona se příští měsíc definitivně uzavře. Ti první budou plakat dojetím, ti druzí si oddechnou, že všechna ta mánie konečně končí. Buď jak buď, Jackson předvedl skvělé režisérské řemeslo po tři roky jsme se díky němu mohli vypravit do kina na velkolepou fantasy plnou atrakcí a nespoutané imaginace světa Středozemě. A je to dost možná naposledy, co se do Tolkienova světa vydáváme vstupní branami v podobě stříbrných pláten. To jako kdyby si uvědomovali i filmoví tvůrci a tak je poslední trailer na Bitvu pěti armád velkolepý. Zmar, beznaděj, zrada, důležitá rozhodování, ale i velkolopé scény plné epiky. To všechno nabízí trailer na třetího Hobita. Teprve čas ukáže, zda nás čekají ještě další roky ve Středozemi anebo zda je tohle doopravdy naposledy. Užijte si to, vážení čtenáři.

 

Půjdete na film do kina, nebo ho minete velkým obloukem? Neváhejte a dejte nám vědět v diskuzi.

Komentáře

Jo, tak trailer je skutečně velkolepý a běhá z něj mráz po zádech:-) Tak ještě, aby to tak bylo i v kině. Patřím do té skupiny, kerá si chodí do kina užít Středozemi a táhlou pohádku, takže se těším a doufám, že mě poslední díl nezklame.

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Jako Ty, Slívo, i já jsem si do kina chodila užít Středozemi a klidně se přiznám, že jsem s koncem příběhu uronila kroupu, možná hlavně proto, že se příběh uzavřel a další už nebude. Byla to parádní jízda, přesně podle očekávání. Nemá smysl hnidopišsky rozebírat to, co je dobře, co je špatně, co mohlo být jinak a co kde vůbec být nemuselo. Hobit je nádherná pohádka se vším, co k pohádce patří, a pohádky zase patří k Vánocům a za tuhle pohádku pánům Tolkienovi a Jacksonovi patří velikánský dík :-)

Přidat komentář