Literární dílny jsou tu i pro vás

Článek od: Redakce - 21.03.2016

Každý z nás zajisté aspoň jednou v životě zatoužil napsat knihu. Většina z nás tu myšlenku zase zapudila, jiní napsali první kapitolu nebo dvě a pomačkaný rukopis založili kamsi do šuplíku. Potom jsou tu tací, kteří to zkouší znovu a znovu, i když tak docela neví, jak na to.

LITERATURA: Nepište blbě!

Článek od: Redakce - 31.01.2015

Pod vedením známého českého autora military SF Jana Kotouče se chystá již třetí ročník úspěšného spisovatelského workshopu pro anglicky píšící autory. 

PR+WORKSHOP: Chcete se stát spisovatelem?

Článek od: Míla Linc - 11.01.2011

Každý z nás si pod tím slovem představí něco trošku jiného: spisovatel je ten, kdo se psaním živí? Ten komu vyšly knihy? Ten, kdo umí psát? Nebo prostě jenom ten, pro koho je psaní koníčkem… Ať tak či onak, pokud patříte k těm, kteří by se spisovatelem rádi stali, máme pro vás jednu špatnou a jednu dobrou zprávu.

AKCE: Podzimní literární workshopy

Článek od: Aquila - 23.11.2010

Teplé podzimní počasí mate medvědy na Sibiři, kteří místo uléhání k zimnímu spánku slídí po potravě v okolí lidských sídel, pelikáni netáhnou na jih, nýbrž odlétají na sever, jen scifisté se řídí svým kalendářem, podle něhož se blíží čas Miniconu a Fénixconu. A samozřejmě s nimi spojených literárních workshopů naživo.

Přihlásit se k odběru RSS - Workshop