RECENZE: Pavel Motejlek, Temné duše

Článek od: Petra Elen Mand... - 16.03.2021

I v této nelehké době probleskují knižním trhem nové hvězdy české fantastiky. Pavel Motejlek je jednou z nich. Se svou knihou Temné duše vzdává hold své oblíbené RPG hře Dark Souls a zároveň přináší na český knižní trh něco nového a neobvyklého… Otázka je: Ocení tuto osobitost a originální přístup i čtenáři?

POCTA KLASICKÝM RPG: ZAPOVĚZENÉ ZEMĚ

Článek od: Redakce - 03.12.2020

Retro RPG anebo „dračák“, takový jste vždycky chtěli mít! Snoubí se zde to nejlepší ze starého i z nového a vzniká tak svěží, vzrušující RPG, jaké jste ještě neviděli. Atmosféra her ze staré školy skrze moderní herní mechaniky.

RECENZE: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Štěpán Jura - 20.03.2013

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek.

RECENZE: Dračí doupě II – fantasy hra na hrdiny, kolektiv autorů

Článek od: Monika Slíva - 12.10.2011

DrDIIDračí Doupě je nejznámější a nejrozšířenější česká hra na hrdiny. První vydání základní herní příručky vyšlo už v roce 1990, tedy před více než dvaceti lety. Od té doby se původní Dračí Doupě dále rozvíjelo a upravovalo. Jeho poslední verze z roku 2001 byla označena číslem 1.6. Protože ale systém pravidel za ty roky zastaral, přinášíme vám zbrusu novou podobu této oblíbené hry. Tedy vzhůru za dobrodružstvím! Nechť vás na cestě provází všechna vaše božstva, vane vám příznivý vítr a nikdy vám nedojdou síly!

Přihlásit se k odběru RSS - RPG hry