REPORTÁŽ ze křtu: Myšlenky zločince v české kotlině

Článek od: Daniel Palička - 05.02.2024

Jiřina Hofmanová (J.H.) je spisovatelka a legenda české kriminalistiky. Osm let pracovala jako vyšetřovatelka obecné kriminality na úrovni krajského úřadu vyšetřování, kde řešila nejzávažnější násilnou trestnou činnost. V 90. letech minulého století stála u vyšetřování tzv. orlických vražd. Později se školila u těch nejzkušenějších kriminalistů u Jednotky behaviorální analýzy Akademie FBI v americkém Quantiku.

Dne 12. září se v pražské Činoherní kavárně konal křest knihy Myšlenky zločince v české kotlině od Jiřiny Hofmanové.

Fenomén Novotný: REPORTÁŽ: Křest Křižníku Thor

Článek od: Jan Kovanic - 04.12.2019

Celý prosinec jsme zasvětili velkému rozhovoru s Františkem Novotným. O tom už vás informoval Honza Křeček ve svém úvodu. Velmi důkladně jsme prohledali sardenský archiv a objevili pár kousků, které možná stojí za znovupřečtení. Prvním z nich je reportáž z roku 2013 ze křtu knihy Křižník Thor, kterou zaznamenal Honza Kovanic.

POZVÁNKA: Křest nové knihy Julie Novákové

Článek od: Redakce - 10.04.2018

Světy za obzorem, které napsala Julie Nováková se oficiálně vydají na svou pouť knižním vesmírem již tento pátek. Přijďte je pokřtít do Galerie Národní technické knihovny. A hned tady se můžete navnadit krátkou ukázkou z jedné povídky.

PR+AKCE: Křest knihy Štěky Broka Špindíry

Článek od: Anonym - 29.11.2012

Tato kniha je skvělým důkazem, že i v místních podmínkách mohou vznikat komiksové stripy, které si svou nápaditostí, provedením a především vtipností v ničem nezadají se světovou špičkou.

REPORTÁŽ: Hľadanie novej identity Istroconu

Článek od: Martin Kochlica - 27.09.2012

Tento rok som sa rozhodol poňať návštevu Istroconu trochu inak, dospelejšie. Veď ide o akciu, ktorá je tu od roku 1988. Za tú dobu si con vydobyl slušnú prestíž a navštevujú ho takmer všetky vekové ročníky. Navyše okrem  už tradičného dvojčaťa (a vlastného reinkarnátora) Comics Salónu, pribudol tento rok do partie aj nemenej legendárny Parcon.

AKCE: Pozvánka na prednášku a krst antológie Čas hrdinov

Článek od: Anonym - 20.09.2012

Zoo Bohnice pozýva fanúšikov fantastiky na prednášku o obetavom, až hrdinskom nasadení skupiny dobrovoľných veterinárov – záchranárov v projekte Čas hrdinov, ktorá sa bude konať 22. 9. o 13:00 hod. v bratislavskom Istropolise, počas festivalu Istrocon/Parcon/Co­mics Salón 2012.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Křest