UKÁZKA: Kevin Hearne, Napálený

Článek od: Redakce - 02.12.2014

Taky vám chyběl? Dva tisíce let starý druid s neotřelým smyslem pro humor a nekonečnou zásobou nepřátel se vrací na scénu. Atticus O’Sullivan ve čtvrtém svazku svých novodobých dobrodružství musí čelit hned několika podrazům a kdoví, jestli mu kouzelný meč a husté hlášky budou tentokrát stačit. Zaujalo vás to? Přečtěte si ukázku na Sardenu.

RECENZE: Kevin Hearne, Praštěný

Článek od: Jan Žlebek - 09.04.2013

Kristepane na nebi, to je ale slátanina. U Ódinových koulí, vždyť tam se mytologie a popkultura míchají divočeji než ingredience v recepturách pejska a kočičky. A ani Síla sama nedonutí všechny ty tisícileté druidy, staleté upíry a dávné bohy nechovat se jako teenageři. Jenže na druhou stranu, všem těm fórkům ze života a vtipným narážkám by neodolal ani Velký Cthulhu. Tedy pokud by nespal kdesi v hlubinách.

RECENZE: Kevin Hearne, Prohnaný

Článek od: Renata Heitelová - 29.07.2012

Americký autor Kevin Hearne, sběratel komiksů a učitel angličtiny, po neúspěšných pokusech o epickou fantasy prorazil na trh s moderní urban fantasy. Do jejího centra vcelku nevšedně usadil jednadvacet století starého druida Attika, který se tváří, že mu ty dvě nuly ve věku chybí, obklopil ho tvory z keltských mýtů a vše zabalil do humorného hávu. Recept se podařil a další díly rychle následovaly, není tedy divu, že se Kronik železného druida chytlo i nakladatelství Laser-books a vytvořilo pro ně novou řadu Style.

MEJLEM: Nová edice nakl. Laser-books

Článek od: Martin Šust - 13.06.2012

Již brzy se nakladatelství Laser-books chystá vydat první svazek nové ediční řady STYLE, v níž bude vycházet zábavná a čtivá zahraniční fantastika různých žánrů, zpočátku především městská fantastika, ale nejen ta. Nepůjde však o paranormální romance, které se občas s urban fantasy zaměňují.

Přihlásit se k odběru RSS - Kevin Hearne