AKCE: HorrorCon

Článek od: Redakce - 18.11.2020

HorrorCon 21. 11. bude dnem plným novinek a soutěží

HorrorCon se nevzdal, 21. 11. ožije na webových stránkách s YouTube kanálem a facebookové události.
Fanoušci tvrdšího žánru se mohou těšit na celodenní soutěž, horrorová videa, autorská čtení, články a rozhovory plné novinek. Mezi pozvanými osobnostmi je přední záhadolog, historik a spisovatel Otomar Dvořák, autor knižní novinky nakladatelství Golden Dog Jiří Sivok, Jakub Němeček z nakladatelství Gnóm, knihkupec, básník a editor Zdeněk Záleský, horrorový specialista Honza Vojtíšek či výtvarnice skupiny Infernalismus Anna Korbelová,
Sledující budou moci komentovat nebo chatovat a hlavně si každou hodinu zasoutěžit o některou z desítek cen, které věnovali sponzoři akce – knihkupectví Knihy Dobrovský, nakladatelství Gnóm!, nakladatelství Golden Dog nebo Carcosa a další.
HorrorCon také představí již 4. knihu edice – poetickou sbírku Co číhá v temnotách, která vyjde začátkem prosince.
V 15 hodin proběhne live vyhlášení výsledků literární soutěže O krvavý brk a na noc pro vás organizátoři chystají tipy na výživné už tradiční „noční kino“ pro otrlé.
Zkrátka 21. 11. se vyplatí sledovat stránku HorrorConu (https://horrorcon.cz/horrorcon-5-rocnik-sledujte-prave-ted/) a/nebo FB událost (https://www.facebook.com/events/2934480133344305/).


 

Přidat komentář