Nový titul z nakladatelství Epocha

Článek od: Redakce - 17.10.2019

Kristýna Sněgoňová

Z Ř Í D L A

Po úspěšném debutu Krev pro rusalku se zhruba po roce vrací Kristýna Sněgoňová na pole fantasy literatury se svým novým románem Zřídla.

Pod našima nohama se nachází spousta věcí: třeba vodovody, plynovody, optické kabely, metro… Teda to zrovna v Brně ne, ale zato tam můžete narazit na magická Zřídla – skryté zásobníky mocné energie. Jejich Strážcem se může stát každý, kdo má dar a dokáže se na Zřídla napojit, ať už je to holka z knihovny, divný chlápek od vedle, nebo třeba nenápadný uklízeč z nádraží. Moc Zřídla se dá využít všelijak – třeba pro větší sílu, štěstí, lásku nebo tvoření úžasných věcí. Jenže teď mizí jedno Zřídlo za druhým a je jasné, že za tím stojí někdo ze Strážců. A může to být kdokoliv. Stahují se mraky a hrozí válka o tenčící se zdroje magické energie. Vítejte v magickém světě, který by klidně mohl být tím naším.

Odkaz na knihu: http://epocha.cz/kniha/kristyna-snegonova-zridla-prvni-vydani-brozovana/

E-kniha: https://www.palmknihy.cz/sci-fi/zridla-201934

Románový debut Kristýny Sněgoňové Krev pro rusalku (2018) byl jednou z nejočekávanějších knih minulého roku a nedávno vyšel i jako audio kniha v podání Michala Jagelky. Díla této

nadějné české autorky jsou k nalezení v mnoha sbornících, v časopisu Pevnost se poprvé objevila jako vítězka soutěže Vidoucí s povídkou Zadostiučinění (Pevnost 03/2015), v roce 2017 si to zopakovala s povídkami O snílcích a snovačích (Pevnost 03/2017) a Sobotní směna (Pevnost 12/2017). Její povídky se stále pravidelněji objevují i v antologiích, jako například Ve stínu Říše (2017), kde ohromila a vyděsila příběhem "Na vlastní kůži", nebo ve volném pokračování antologie Ve stínu apokalypsy (2018). Chybět její jméno nebude ani ve třetím díle Ve stínu magie (říjen 2019).

KRISTÝNA SNĚGOŇOVÁ (* 1986)
Tak trochu záhadná žena, mladá spisovatelka, která se před několika lety vynořila odnikud, aby následně začala s přehledem vítězit v žánrových soutěžích a dobývat jednu cenu za druhou. Je několikanásobnou Lady Řádu fantasy i Nositelkou meče, vítězkou Ceny Karla Čapka a držitelkou Mloka, stejně jako soutěží typu Vidoucí a jiných. Doposud napsala nespočet novel a povídek. Narazit na ně lze například v již zmíněných antologiích Ve stínu Říše (2017) či Ve stínu apokalypsy (2018) a chybět nebude ani ve třetí chystané antologii Ve stínu magie, která vyjde 17. října 2019.

INFORMACE O KNIZE

Titul: Zřídla
Autor: Kristýna Sněgoňová

Ilustrace na obálce: Wayne Miller
Grafická úprava obálky: Lukáš Tuma
Brožovaná, 110 x 180 mm
1. vydání,400 stran
DMC 299 Kč
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-216-5

O NAKLADATELSTVÍ
Dominantním směrem ediční koncepce Nakladatelství Epocha je literatura faktu a historie, ale velký prostor je věnován právě fantastice. Ta přináší tituly žánrů sci-fi, fantasy i hororu. Věnuje se zahraničním i tuzemským autorům. Dominantní pozici zaujímají knihy nejtajemnějšího autora současné české fantastiky Františka Kotlety a akčně hororový urban-fantasy seriál Kladivo na čaroděje, který se postupně stal mezi fanoušky kultem. Většinu vydaných knih lze zakoupit také v elektronické podobě a některé tituly ve formě audioknih.

Nakladatelství Epocha
Kaprova 12/40
110 00 Praha 1
www.epocha.cz
https://www.facebook.com/Nakladatelstvi.Epocha
https://www.facebook.com/FantastickaEpocha

Přidat komentář