Autogramiáda: Ve stínu říše

Článek od: Redakce - 11.12.2017

Antologie VE STÍNU ŘÍŠE je velkolepým počinem editorů Leoše Kyši a Borise Hokra, kterým se podařilo shromáždit sedmnáct skvělých povídek od hvězd české fantastiky. František Kotleta, Tomáš Bandžuch, Jan Kotouč, Petr Schink, sestry Lukačovičovy, Míla Linc, Roman Bureš a další nabízejí čtenářům příběhy s tematikou nacismu, druhé světové války a třetí říše, na kterou se dívají z pestré směsice úhlů pohledu, neotřele a nápaditě.

Tento popkulturní blitzkrieg vám editoři a autoři osobně představí na velké autogramiádě, která se uskuteční ve středu 13. prosince 2017 od 17.00 v knihkupectví Knihy Dobrovský (Václavské nám., Praha).
Více informací najdete na https://www.facebook.com/events/380692132370009/

Ukázky ze všech povídek naleznete na https://issuu.com/search?q=ve%20stinu%20rise

Info o knize

Ve stínu Říše – antologie české fantastiky / Editoři: Boris Hokr, Leoš Kyša / Obálka: Satine Zillah / Formát: vázaná s přebalem, 130x194 mm / Počet stran: 664 / Cena: 575 Kč
(na http://www.epocha.cz/detailknihy.php?id=835 za 431 Kč; e-book 299 Kč; zakoupíte například na https://www.palmknihy.cz/fantasy-sci-fi/ve-stinu-rise-176746)
Fantastická Epocha / Nakladatel: Nakladatelství Epocha (www.epocha.cz) / ISBN: 978-80-7557-083-3

Anotace

I více než sedmdesát let po skončení druhé světové války tvoří třetí říše a vše s ní spojené nedílnou součást naší historie, ale také popkultury. Dokonalí padouši, slizcí gestapáci, hororové obrazy koncentračních táborů, brutální řežby na bitevních polích od Atlantiku po Pacifik, od Evropy přes Afriku po Asii…, ale i bláznivé černé komedie nebo svérázné městské legendy.

Jen máloco kdy podnítilo tolik rozmanitých příběhů. Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi. Připravte se na popkulturní blitzkrieg, jaký jste ještě nezažili!

O Nakladatelství Epocha

Nakladatelství Epocha se zaměřuje především na literaturu faktu a historii, velký prostor je však věnován i beletrii a titulům v žánrech fantasy, sci-fi a horor. V historicky laděných edicích dominují Polozapomenuté války, Magnetka a Traumata války, v literatuře faktu pak Victima, odborné tituly přináší edice Erudica. Více informací se dozvíte na www.epocha.cz či http://www.facebook.com/nakladatelstvi.epocha. Většina produkce Nakladatelství Epocha je dostupná rovněž ve formě e-knih.

 

 

Přidat komentář