Pozvánka na čtrnáctý ročník Eroticonu

Článek od: Redakce - 26.09.2017

Zveme vás na exkluzivní akci. Na programu bude, jak asi tušíte, erotika ve scifi a fantasy. Již počtrnácté nabízíme neotřelou zábavu nejen všem příznivcům f/sf, ale i dalším nadšencům a zvědavcům. S námi se rozhodně nebudete nudit. Letos se můžete těšit nejen na známé autory a oblíbené přednášející, ale i na zajímavé hosty, inspirativní workshopy a tanec, a poprvé také na galavečer plný překvapení, během nějž vystoupí přední česká riggerka Edna. V závěru zazní koncert čtyřnásobnou ženskou energií nabité skupiny Euphorica.  

Vše zahájí vernisáž obrazů Zdeňka Svobody, který je autorem kresby plakátu tohoto ročníku. Celou akcí vás bude provázet náš moderátor Master Peyrac. Těšit se můžete na úžasnou neopakovatelnou atmosféru, dvě samostatné linie přednášek a workshopů a poutavý doprovodný program, v němž nebudou chybět šermířská vystoupení, gastroworkshop nebo možnost nechat se pomalovat na obličeji či jinde po těle a vyfotit se akreditovaným fotografem. Součástí akce bude losování výherců tomboly o hodnotné ceny, které poskytli naši sponzoři.

KDY: sobota 30. září 2017 od 10:00 – 22:00.

KDE: Atraktivní prostory klubu Kotelna, který najdete na adrese: Sluzeb 3a, 100 00 Praha 10 – Strasnice Nejlépe se k nám dostanete ze stanice metra (A) Depo Hostivař. Pokud pojedete autem, cesta je popsána zde: http://www.klubkotelna.cz/kontakt.php.

Klub disponuje hlavním sálem, samozřejmostí je šatna a venkovní posezení nejen pro kuřáky. Během akce bude k dostání také vynikající domácí kuchyně!

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZA SNÍŽENOU CENU:
http://eroticon.us/uvodni-stranka/predprodej-vstupenek/

Počet lístků v předprodeji je omezen, k dostání budou také bez registrace za plnou cenu na místě konání. Podrobný rozpis akce je k dispozici na webových stránkách Eroticonu, které jsou průběžně aktualizovány:  http://eroticon.us/

Pokud si nechcete nechat ujít žádnou z novinek, sledujte FB stránky naší události: 
https://www.facebook.com/events/643627665825593/?acontext=%7B%22ref%22%3...

Eroticon je přístupný od osmnácti let, děti ale i domácí mazlíčky proto nechte doma. Vzhledem k zaměření akce bude po celou dobu návštěvníkům zakázáno fotografování, vše bude ale dokumentováno akreditovanými fotografy.  

Těšíme se na vás!

 

Přidat komentář