Letem (fantastickým) světem 26

Článek od: Matyáš Pařátek - 22.05.2016

Kdo si zahraje ve třetím Thorovi? A proti komu bude stát Sherlock ve čtvrté sérii? A už jste viděli boží trailer k novému Star Treku? 

Posily pro třetího Thora

Thor možná nepatří k tak oblíbeným hrdinům jako Iron Man anebo Cap, ale je to marvelovka a to znamená kolektivní návštěvu kina všech věkových kategorií. Což je důležité pro finanční konto Chrise Hemswortha, protože si to přiznejme, jeho filmy mimo Marvel byly prostě propadáky. Třetí Thor dorazí už příští rok, takže je nejvyšší čas nabrat obsazení. A posily, které se právě dostaly na palubu, jsou víc, než luxusní. Nově se můžeme těšit na Karla Urbana a Jeffa Goldbluma. Doufejme, že třetí Thor nebude ragnarog v pravém slova smyslu a že ve výsledku bude lepší, než příšerný Temný svět.

Protivník pro čtvrtého Sherlocka

Třetí řada Sherlocka možná moc lidí nepotěšila, ale novoroční speciál naštěstí ukázal, proč tohohle hrdinu milujeme. Natáčení čtvrté série je v plném proudu a teď na svět proniklo, kdo půjde Sherlockovi po krku tentokrát. A tím člověkem bude… Toby Jones, který má ostatně dost zkušeností se záporáky díky Capovi.

Concept art: Thor 3

 

 

Jak to vypadá s Kladivem na čaroděje?

Nedávno jsme tu předváděli další skvělou obálku Lubomíra Kupčíka k jedenáctému Kladivu. To nakonec bylo odsunuto až na podzim s tím, že dvanáctá a poslední epizoda vyjde až začátkem roku 2017. Zároveň ale máme dobrou zprávu. V roce 2018 totiž začne druhá, tentokrát šesti dílná série tohohle knižního seriálu. Kdo všechno u toho bude, zatím netušíme, ale těšíme se. 

Assassin´s Creed

Po traileru přichází na řadu wallpaper 

Krátké zprávy

Milla Jovovich by si měla zahrát ve sci-fi ve stylu Šíleného Maxe. Režírovat bude James Franco. -  Záporákem v posledním Wolverinovi bude pravděpodobně Nathaniel Essex. Ve filmu se taky objeví profesor X, kterého si zahraje Patrick Stewart. – Název osmých Star Wars bude pravděpodobně Fall of the Resistance. – Michael Keaton je opět zvažován pro roli ve Spider-Man: Homecoming.

Podpořte Komiksové bubliny 

Pokud se zajímáte o komiksy, pravděpodobně už jste setkali s pořadem Komiksové bubliny, který připravuje Ondřej Lenny Král. Lenny se teď rozhodl, že by chtěl svůj pořad trochu modernizovat a proto se obrací na vás - na čtenáře, abyste mu s tím pomohli pomocí Startovače.

Trailery

Star Trek: Do neznáma

Absolutně mrazivé. Víc není co dodat. 

Krotitelé duchů

Na návrat Krotitelů duchů čekáme 27 let. Letos se dočkáme něčeho, u čeho netuším, zda se jedná o restart, remake anebo pokračování. Ale podle nudných trailerů, které se snaží být humorné, soudím, že tahle značka půjde spát minimálně na dalších třicet let. 

Zdroj obrázků: Cosmic booknews, Screenart

Komentáře

Trailer na Star Trek vypadá vskutku luxusně:-)

A co se týká Ghostbusters... zapomněl jsi zmínit ještě jeden žánrový formát a tím je parodie! A toho se právě obávám nejvíc. Bude to zcela neúmyslné a naprosto nechtěné (protože dělat komedii z komedie je zkrátka zhůvěřilost) a o to to celé bude děsivější... mohla bych pak z toho mít noční můry a do kina teda určitě nepůjdu:-))))

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář