Preview: Ú.P.V.O. 4: Smrt Comics Centrum ohlásilo další titul „Na přání“

Článek od: Redakce - 26.09.2015

Pro fanoušky Hellboye je související série Ú.P.V.O. naprostou nutností a to i přes to, že v ní sám rohatý bojovník nevystupuje. Čtvrtý díl „Smrt“ představuje nového velitele Úřadu paranormálního výzkumu a obrany i klíčový tým autorů. A jeho realizaci opět ovlivní čtenáři. 

Poprvé se v příběhu objevuje postava mrtvého vojenského kapitána Benjamina Daimia, který se stává novým členem týmu Úřadu paranormálního výzkumu a obrany. Hlavní velitelství změnilo sídlo z původní budovy v Connecticutu (to ve filmu „Hellboy“ představoval památník na Vítkově) do vojenského bunkru v Coloradu, obrovského zařízení, ve kterém americká vláda prováděla ve spolupráci s nacistickými vědci utajené experimenty. V tomto díle se dali také vůbec poprvé dohromady scénáristé Mike Mignola a John Arcudi, kteří ve spolupráci na Ú.P.V.O. pokračují dodnes. 

 

 

 

Zkratka Ú. P. V. O. znamená Úřad paranormálního výzkumu a obrany, který by vám měl být více než povědomý, pokud jste někdy zavítali do světa Hellboye. Pro fanoušky rohatého bojovníka je tato pobočná série naprosto nezbytná. Sám velký hrdina s kamennou pěstí v ní sice nevystupuje, ale i ostatní členové vyšetřovacího týmu mají spoustu práce s komplikovanými a napínavými případy.

Titul „Ú.P.V.O. 4: Smrt“ patří do edice vydavatelství Comics Centrum „Na přání“. To znamená, že každý další díl komiksové série vyjde jen v případě, že si jej do stanoveného termínu objedná minimálně pět set zájemců. Tento titul si můžete objednávat do 11.10. na www.comicscentrum.cz

Přidat komentář