EDITORIAL: Už je nám čtrnáct

Článek od: Martin Stručovský - 26.05.2014

Utíká to. Ani jsme se nenadáli a už je nám čtrnáct let. Kdo by to byl kdysi dávno na začátku řekl, že se dočkáme takového věku? Možná nikdo. A možná všichni. Těžko říct. Sám jsem tam tenkrát na začátku nebyl a před čtrnácti lety jsem neměl ani tušení, co Sarden je. Ale to je teď vedlejší.

Nebudu tu psát, co všechno pro vás chystáme. Myslím, že je lepší držet vás v napětí a mít pár es v rukávu. Místo toho bych vám chtěl poděkovat. Chtěl bych poděkovat vám, našim oddaným čtenářům, kteří s námi trávíte každý den a neustále se k nám vracíte a občas nás klepnete přes prsty, když je to potřeba. Věřte mi, že to pro nás opravdu moc a moc znamená.

Děkuji také všem nakladatelům a filmovým distributorům a dalším institucím, které nám poskytují knihy a pouštějí nás na projekce. Bez vás by to totiž taky nešlo.

A v neposlední řadě děkuji mým skvělým redaktorům, mé úžasné rodině, která mi pomáhá Sarden držet nad vodou.

Všichni jste opravdu skvělí.

 

Krásný zbytek května přeje

 

Martin Stručovský

Šéfredaktor  

Komentáře

Když se Sarden narodil, též jsem neměla ani tušení, že existuje. Za ty tři roky, co tu do všeho kecám, jsem tohle pubertální děcko adoptovala a moc už si bez něj to svoje čtení a všechno kolem neumím představit. Čtrnáctý rok života pro nás nebyl úplně jednoduchý a chvilku jsme se houpali na rozbouřeném moři virtuálního oceánu bez kapitána, přežili jsme překlopení do modernějšího formátu a dokonce i masivní hackerský útok. Naštěstí je všechno nebezpečí zažehnáno a Sarden se (doufejme) nemusí bát, že by najel na mělčinu a klesnul ke dnu,protože ho drží skvělá parta lidí.

Díky Sardenu jsem už potkala (a určitě ještě potkám) spoustu skvělých a zajímavých lidí i knih a obohatila svůj život o hromadu zážitků.

Čímžto se s děkováním připojuju k Martinovi a nám všem dohromady přeju mnoho skvělých knih, filmů a akcí, které vydavatelé, distributoři a organizátoři připraví, vydají a uspořádají, redaktoři o nich budou informovat a čtenáři si je zde najdou, přečtou a v ideálním případě i okomentují.

Mějte nás rádi, zachovejte nám přízeň a (občas) buďte i shovívaví, protože my to děláme z čirého nadšení a s láskou:-)

Monika Slíva Dvořáková

zástupce šéfredaktora

 

 

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Na Sarden chodím pravidelně asi tak poslední rok, předtím jsem ho brala v potaz, ale navštěvovala sporadicky.

Vůbec jsem netušila, že je TAK starej... Gratuluju a hlavně přeju všem "rodičům", aby 14ti letý pubescent moc nezlobil:-).

Ať Vás to pořád baví a těší a lidi Vás moc neserou. Např. tím, že pod oslavný narozeninový článek kromě redaktorky a takyrodičky Slívy nikdo nenapíše ani fň! 

Pročež píšu.

Každý den

na Sarden!

:-)

 

 

Přidat komentář