PR+FILM: Avengers poběží jedině v IMAXu ve 3D s titulky

Článek od: Anonym - 28.04.2012

Avengers poběží také v kině IMAX
Jako jediné kino u nás uvede 3D verzi s titulky. V programu se bude střídat s verzí s českým dabingem.

Superhrdinové z party Avengers se představí i v superkvalitě velkoformátového kina IMAX. Obří plátno a jedinečná 3D projekce dvou projektorů kina IMAX jejich kousky a efektní akční scény filmu ještě zvýrazní. Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow, Hawkeye ani Nick Fury nebudou nikde jinde tak velcí a tak „na dosah”.

3D verzi s titulky filmu Avengers nabídne pouze kino IMAX
Film Avengers uvede kino IMAX v Praze ve dvou jazykových verzích. V programu se budou střídat Avengers s českým dabingem s filmem v originálním znění s titulky. Kino IMAX bude jediné kino v České republice, které bude uvádět 3D verzi filmu Avengers v originálním znění s titulky. Všude jinde bude 3D verze Avengers jen s českým dabingem.

Avengers budou na programu kina IMAX od 3. května, slavnostní premiéra proběhne v kině IMAX o den dříve, ve středu 2. května a věnovaná bude z velké části fanouškům a filmovým nadšencům. Premiérové uvedení ve středu 2. května nabídne právě unikátní 3D verzi s titulky.

O FILMU

Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě.
Avengers, které představují Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner a Samuel L. Jackson, a které režíruje Joss Whedon, jsou založeni na stále populární knižní sérii marvelovských komiksů Avengers, která byla poprvé vydána v roce 1963 a od té doby se stala kultovní záležitostí.

IMAX Praha, Česká republika

Přidat komentář