SOUTĚŽ: výsledky soutěže o knihu Wesmírný omyl

Článek od: Redakce - 20.04.2012

Soutěž o knihu Wesnírný omyl máme úspěšně za sebou!

Buď vás odradila od soutěžení zapeklitost otázky, nebo zapeklitost odpovědi, možná zapeklitost wesmíru, a nebo něco úplně jiného, ale v každém případě máme v e-mailu pouze šest odpovědí. Některé sice nebyly tak docela úplné, ale nakonec jsme do slosování zařadili všechny.
 
Správná odpověď zněla:

Knihu si vydal autor sám vlastním nákladem a je možno ji zakoupit přes formulář na stránkách Cesty poznání, anebo po domluvě na e-mailu: wesmirny.omyl@seznam.cz (Nebojte se smlouvat, pokud si myslíte, že prodejní cena 198Kč je pro vás moc.)

Další možností je zakoupit knihu na stránkách Knihovničky.cz

 
Na zcela originální pojetí vesmíru se může těšit a jeho přímým spoluautorem se může stát
 
JAN SVOBODA
 
Výherci gratulujeme a přejeme mnoho nalétaných kilometrů hvězdným prostorem bez nehod!


Víte, kde leží Lomnice nad Marsem, kdo je to Víťa, nebo co udělal Přemysl Oráč? Pokud ne, doporučuji vám, přečíst si ukázku z knihy Wesmírný omyl, která je k dispozici na našem webu. Wesmírný omyl je kniha, která má vlastní duši a cupitá kolem žánru humorného sci-fi, což jí umožňuje dělat si prakticky cokoli a mnohem víc. Zahrnuje detailně rozpracovaný svět, který bude neustále narůstat, utvářet se a není vyloučeno, že na jeho vývoji se budete moci podílet i Vy! (Pokud budete mít zajímavé myšlenky, které by svět Wesmírného omylu obohatily.)

Sebastián Wortys je český autor, který se rozhodl jít nejen při vydání svého díla velmi osobitou cestou a poskytl nám osobně také výhru do dnešní soutěže. A zde se skrývá i naše zapeklitá otázka.

Napište nám:

Jaké nakladatelství vydalo tuto knihu a jakou cestou se dá zakoupit?

Pokud nám svojí odpověď zašlete na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 18. 4. 2012, máte šanci, že budete vylosováni a přečtete si toto povedené dílko mezi prvními. A třeba budete mít inspiraci a stanete se také spoluautory. Do předmětu uveď te Wesmírný omyl a nezapomeňte na svoje jméno a adresu.

Komentáře

Přidat komentář