Výsledky Vánoční soutěže Sardenu 2011

Článek od: Redakce - 23.12.2011

Vážení a milí, naši věrní i nevěrní čtenáři,

děkujeme za vaši stálou i občasnou přízeň, kterou jste opět projevili i v příspěvcích do vánoční soutěže. Odezva nebyla sice tak hojná jako v jiných soutěžích, ale to lze jistě připsat na vrub předvánočnímu shonu. Celkem jsme obdrželi 34 odpovědí, z toho 14 do tvořivé části a 18 do vědomostní.

Vaše literární i jinak umělecké příspěvky prodefilovaly před zraky členů redakce Sardenu a nakonec se umístili a knižní ceny obdrží (ne úplně všichni dostanou přesně to, co si přáli, ale i přesto doufáme, že budou spokojení):

Jaroslav Schmidt - Homo špiritus
Jaroslav Paznocht - Comics Centrum
Libor Machala - Visio in extremis
Hana Vovsíková - Povídky z jiné dimenze
Leona Škodová - Chyba
Jakub Beneš - Captain America
Veronika Salášková - Ďáblova pevnost

Co se týká vědomostní části, všechny došlé odpovědi až na jednu byly správné a vylosováni byli:

Jan Kada - Crisis
František Zeman - Comics Centrum
Markéta Včeláková - Městské války
Miroslava Čermáková - Dobrodruh
J. Černý - Hon na lišku
S. Škeřík - Verneovky
Vladimíra Benešová - Prsten od vévodkyně

Že doputují všechny sardenské vánoční dárečky na vaše adresy a pod stromeček včas, to bohužel neumíme zajistit. Transport předmětů a osob pomocí paprsku je zatím stále možný pouze v alternativních vesmírech a Česká pošta před Vánoci, to jest spíše horor než cokoli jiného. Přesto doufáme, že všechny knihy dorazí v pořádku a co nejdříve.

Zůstaňte (nebo začněte nám být) věrni, neboť nejen prací je člověk živ a je nutno se též bavit. Právě běží soutěž o knihu Stanislawa Lema a ještě máme v rukávu poslední letošní soutěžní bonbónek, tak si ho nenechte ujít!!

Přejeme vám krásné svátky rušené pouze tím, co si sami vyberete, mnoho dárků, absolutní klid a pohodu, skvělou párty, návštěvu všech příbuzných, nebo aby odletěli na Mars, prostě cokoli si přejete.....

váš Sarden a všichni členové redakce


Ceny do soutěže věnovala následující nakladatelství:

 

SEZNAM CEN Č. 1 - vědomosti

Albatros:

Argo:

Comics Centrum:

Epocha:

Fantom Print:

Straky na vrbě:

Zoner Press:

 

 

SEZNAM CEN Č. 2 - tvorba

Comics Centrum:

BB art:

Brokilon:

Laser-books:

Lipnik:

Plejáda:

Triton:

Komentáře

Uzávěrka pro zaslání odpovědí je 14. prosince 2011. Důvod je zcela jasný: Rádi bychom, abyste dárky našli pod stromečkem. Minulý rok jsme dokonce každému soutěžícímu nadělili a letos si Vánoce připomeneme právě jejich příspěvky.

Cen je spousta a jaké krásné. Termín se krátí, odpovědí málo a pravděpodobnost vysoká!! Snad jste se nelekli? Po tolikeré účasti a ohlasu na všechny předchozí soutěže za celý podzim vás přece neodradí trocha čtení, nebo psaní, potažmo oboje. Přece nám to nenecháte...

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Vydržte ještě chvilku, potřebovali jsme v redakci trochu času na pečlivé zhodnocení tvořivých příspěvků, ale do Vánoc budete všichni všechno vědět:-))

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Netrpělivě očekávaná výhra ze soutěže dorazila:). Děkuji redakci Sardenu a nakladatelství Straky na vrbě za knihu Dobrodruh. Doufám,že si její četbu užiju a budu se k ní vracet. Hodně sil do vytváření dalších výborných soutěží přeje M.


 

Přidat komentář