AKCE: TrekFest 2011

Článek od: Anonym - 24.03.2011

Rok se s rokem sešel a opět se nám blíží výsadek v Chotěboři s kódovým označením „TREKFEST 011“. Doba trvání 4 dny (4. 7. – 6. 7.). www.trekfest.cz

Jedná se o Star Trek linii, kterou pro vás připravujeme v rámci Festivalu fantazie, největšího setkání příznivců sci-fi, fantasy, hororů a dalších zajímavých žánrů v České republice.

Festival fantazie se každoročně koná v městečku poblíž Havlíčkova Brodu v Chotěboři a trvá 11 dní (30. 6. – 10. 7.). Je ideálním místem pro dovolenou každého fanouška, který si v záplavě linií a doprovodných programů najde to pravé pro sebe viz. www.festivalfantazie.cz .

Co se samotného programu TREKFEST linie týká, připravili jsme si pro vás:

  • Výpravu do minulosti Star Trekových conů. V několika přednáškách zavzpomínáme, jaké to bylo a jací jsme byli. Z toho, co jsem zatím viděla se máte na co těšit – fotky, videa, historky – připravte si bránici :D.
  • Dále se můžete těšit na přednášky z oblíbených kurzů Akademie Hvězdné flotily, kde vám naši lektoři poodhalí další tajemství vesmíru. A aby toho nebylo málo je pro všechny připravován „PLES AKADEMIE“, kde všichni stávající i budoucí kadeti projdou tzv. imatrikulací, což je slavnostní přijetí ke studiu. Součástí plesu bude samozřejmě i tombola, bar s míchanými drinky a hudba, která vás vyžene na parket. Jedinou povinností pro účastníky je adekvátní oblečení. Přeci jen ples, je ples. A pokud si někdo není jistý svými znalostmi z tanečních, nezoufejte. Před plesem proběhne rychlokurz klasického tance.
  • Dalším speciální programem, na který se můžete těšit je „Slavnostní udílení cen EýTý 2011“, které proběhne v kině a letos se v něm utkají hned tři fenomény – Star Trek, Stargate a Star Wars. Hlasovat pro své favority budete moci již brzy na stránkách http://eyty.sg1.cz .

Letos začínáme v neděli ve velkém sále KD a na pondělí až středu se přesuneme do osvědčené posilovny KD. Neváhejte, čeká na vás spousta programu a kamarádů, spřízněných to duší na dlouhé filozofické debaty o Federaci, warpu, nebo třeba dobrém jídle.

A pozor, pokud se přihlásíte a odešlete platbu za vstupné do 31. 5. dostanete slevu!

Přidat komentář