PR+WEB: Fantasyobchod.cz

Článek od: Redakce - 14.11.2010

Něco málo o nás...

Zaměřujeme se na výrobky historického a pseudohistorického rázu - repliky zbraní, kostýmů a předmětu denního užití. Obzvláště se soustředíme na sortiment určený hráčům her v přírodě s fantasy tématikou - larpů a dřeváren. V naší nabídce naleznete rovněž stolní a společenské hry, literaturu a předměty a oděvy klasické, avšak s fantasy tématikou.

  • Snažíme se nabízet výrobky kvalitní, osvědčené mnohým užitím, avšak cenově dostupné.

Proč fantasy?

V dnešní době se žánr fantasy rozšířil daleko za hranice literatury a jeho ozvěny nalézáme v mnoha uměleckých a společenských oblastech.

Pro nás je fantastika určitým návratem k hodnotám, jež současná společnost příliš neuznává. Není utopickým vítězstvím snu a fantazie nad realitou - nabízí pouze barevnější vidění světa skutečného.

„Přečtěte si fantastický příběh a potom pohlédněte znovu na les, který se vám předtím zdál tak všední; nevidíte v něm stopy Lórienu? Nezdá se vám, že by se támhle na paloučku mohli vynořit elfové?“ J.R.R. Tolkien

Současný člověk podobnou vizi přijímá jen stěží. V kontextu virtuálních realit a televizní infozábavy, jež ukazjí život o mnoho přitažlivější, než jak jej žijeme, se zdá k nevíře, že by nakonec tím nejpřitažlivějším mohla být skutečnost nahlížená prizmatem pohádky či mýtu.

Proč obchod?

Našim cílem je vytvořit přátelský obchůdek, v němž naleznete množství výrobků inspirovaných fantastikou. Chceme nabízet věci, z nichž budete mít radost a které Vám dobře poslouží.

Čím se zabýváme?

Snažíme se finančně podpořit žánrově příbuzné projekty, doposud jsme sponzorovali tyto aktivity:

Chcete vědět více?

Fotky, aktuality a drby ze zákulisí můžete najít na našem Facebook profilu. Na stránkách clanky.fantasyobchod.cz máme též vlastní blog, kde najdete různé rady, návody a pozvánky na akce, jichž se se stánekm účastníme.

Podpořte nás!

Jestliže se Vám náš obchod líbí a máte vlastní stránky, podpořte nás umístěním odkazu nebo ikonky. Na oplátku jsme ochotni uveřejnit váš odkaz na našich stránkách.

Více na www.fantasyobchod.cz.

Komentáře

Dobrý den,

15.září jsme úspěšně rebrandovali a z Fantasy obchodu se tak stalo http://www.imago.cz (psáno vždy s malým počátečním písmenem). Vzhledem k tomu, že na Vašem portále stále figuruje starý název, viz odkaz https://sarden.cz/2010-11-15-0000/prweb-fantasyobchodcz, prosím o změnu firemního názvu. Logo Vám touto cestou bohužel nedokážu zaslat.

Děkuji za spolupráci.
S pozdravem

Bučánek M.
imago tribe s.r.o.

Přidat komentář