WEB: Sci-fi portál VANILI.cz oznamuje změnu loga!

Článek od: Vanili - 31.05.2010

Scifi portál Vanili.cz oznamuje, že začal používat nové logo. Důvodem redesignu loga je snaha o zdůraznění poslání našeho webu. Nové logo srozumitelně vyjadřuje obsah a poslání portálu, který poskytuje fanouškům scifi prostor pro prezentaci svých názorů a své tvorby. Dominantní symbol vesmírné rakety v logu symbolizuje časté téma vědeckofantastických povídek, a sice cestování vesmírem a také cestování v čase. Věříme, že nové logo se bude všem návštěvníkům webu www.vanili.cz a fanouškům SF líbit a přispěje k většímu povědomí o našem portálu.

Velmi děkujeme talentované grafičce a autorce komiksů Mgr. Renatě Wilflingové, která logo vytvořila.

Nové logo:

Těšíme se na další spolupráci se všemi fanoušky SF!

  • Jan Vanili Vavřička
  • Tiskový mluvčí portálu Vanili.cz
  • Kontakt: Scifista(z)seznam.cz

Komentáře

To se nedá tak  jednoduše popsat, zkrátka mi osobně esteticky nesedne.

Já osobně bych:

- zrušil, nebo naopak zvýraznil orámování. - možná bych skusil orámování trochu zoválnit a/nebo zakončit u trysky rakety - jakožto výpary z trysek.

- trochu bych si pohrál s raketou, osobně mám radši kulatější typ s menšími křídly, A by mohlo evokovat zabarvení špičky (bílá s ohraničením), či velké okno  - písmeno A poskytuje mnohem více a hlavně  lepší varianty než, tu co tam nakonec je.

- .CZ bych udělal stejně velké jako zbytek textu - je to takové nekompaktní - poněvadž je to celé hranaté, tečku bych také nechal hranatou, to samé kloub písmena L bych jako všechny klouby zakulatil - nebojte se sáhnout k úpravě fontu

pro ilustraci přiložím svojí verzi

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Tohle je taková klasická vektorová placka, na druhou stranu, když to dělala Renata Wilflingová, moho by to jít i do druhého extrému - hodně ujeté hodně ostré grafické logo hrající si s černou a bílou - vlastně ani nemusí jít přečíst, hlavně když se bude dát zapamatovat cool... popřemejšlejte ještě.

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Přidat komentář