CON: Zdravíme všechny příznivce CKČ

Článek od: Anonym - 28.05.2010

 

Přátelé, letos je to vlastně 30 let od vzniku první myšlenky CKČ. Tam kdysi na chmelu, někde okolo Žatce, mezi bublinkami zlatavého moku. A pak k tomu úrodná půda v Pardubicích a navíc spolupráce s městským kulturním střediskem. Vida jak těch 30 let uteklo.

Řekli jsme si, že CKČ trochu zviditelníme pro Evropu. Co chystáme?

Všichni držitelé ceny KČ a Ludvíka budou viditelně označeni stužkou oznamující účastníkům úspěch v této soutěži. Všechny výsledky budou spolu s doprovodnými materiály přehledně zpracovány. Součástí bude prezentace zajímavých artefaktů, původní soška Mloka, současná, ale i neúspěšný předchůdce - návrh, který zapadl v dějinách, ale i mnoho dalšího.

V pátek večer v conové hospůdce zveme všechny účastníky CKČ a držitele ceny Ludvík. V uzavřené společnosti se vás pokusíme mile překvapit.

Dnes potvrdilo svoji účast na Parconu - Triconu už více než 35 držitelů ocenění CKČ, Mloků a Ludvíků. Neváhejte a rozšiřte jejich řady. Obeslali jsme všechny, na které se nám podařilo získat mailový kontakt. Prosíme - jestli jste tedy mezi touto skupinou a nedostali mail od organizátorů Triconu, ozvěte se, prosím, na europarcon@gmail.com. Velice děkujeme.

Také vzpomeneme na ty soutěžící v CKČ, kteří již nejsou mezi námi - např. na prvního vítěze L.Kubice nebo svéráznou B. Ježkovou.

Aktivní účastníci z letošního roku budou spolu s J.Vorlovou absolvovat workshop, Z. Rampas navrhuje setkání porotců a vlastně dotvořit očekávaný kodex a tím sjednotit kritéria náhledu na přihlášené práce.

Závěrem Euroconu - Polconu - Parconu bude vyhlášení výsledků ve společnosti polských a evropských cen. CKČ se neztratí a letošním účastníkům, nominovaným a vítězům ke slávě a štěstí naprší tisíce světýlek z oslavného ohňostroje.

Těšíme se na Vás.

Organizátoři Euroconu

Komentáře

Potřebovala bych vědět kde vlastně se bude Parcon odehrávat - na české straně?

Bude nějaká zajištěná doprava mezi budovami Parconu a Euroconu? Mapy.cz hlásí 2,6 km vzdálenost, jít to jednou není problém, ale třikrát, čtyřikrát za den...

A co dooprava na večer s vyhlášením CKČ? Na stránkách Triconu jsem nenašla ani adresu oné budovy, takže naprosto nevím, kde je. To, že "v Polsku", je informace poněkud nedostatečná ;)

Komu nabízet případně přednášky vím, jak to bude s honorováním/slevou na vstupném ale ne.

Přidat komentář