RECENZE: Kathy a Brendan Reichs, Poklad

Článek od: Renata Heitelová - 27.12.2012

Tory Brennanová, čtrnáctiletá neteř slavné antropoložky Temperance, dostala od americké autorky Kathy Reichs (za přispění syna Brendana) do vínku tak neskutečné charisma, odvahu a zarputilost, že se směle vyrovná starším „kick ass“ moderním hrdinkám a utáhne dobrodružný příběh s ladností dravé šelmy.

UKÁZKA: Kathy Reichs a Brendan Reichs, Poklad

Článek od: Anonym - 17.12.2012

Tory a její přátelé narazí v Charlestonu na stopu po dávném pirátském pokladu. Viráti se ocitají na nebezpečné cestě plné zákeřných pastí, bezhlavých mrtvol a tunelů zalitých vodou. Poklad ale nehledají jen kvůli dobrodružství… v sázce je osud ostrova Loggerhead. Jejich nadpřirozené vlčí schopnosti mohou být jedinou šancí, jak překonat všechny nástrahy. Po pokladu totiž pátrá i někdo další…

RECENZE: Kathy Reichs, Virus

Článek od: Renata Heitelová - 21.12.2011

Kathy Reichs je soudní antropoložka stejně jako její nejznámější hrdinka Temperance Brennanová. Románem Virus se autorka pustila do žánru pro mládež a jako hrdinku zvolila neposednou Tory, praneteř slavné Temperance. Zájem o vědu však, jak se zdá, mají v rodině. Tory většinu volného času tráví zkoumáním ostrovu Loggerhead a nebojí se vloupat ani do tamního výzkumného ústavu, což navždy změní její život.

Přihlásit se k odběru RSS - K. Reichs