PR+UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie zabíjí (Kate Daniels 5)

Článek od: Anonym - 25.02.2013

Telefon zazvonil znovu. Zvedla jsem sluchátko. „Špičkově ostrá vyšetřovací služba.“ „Kate.“ V suchém hlase zaznívala naléhavost. Už jsem mu dlouho nezabila žádného upíra. „Ahoj, Ghasteku.“ Co po mně chce jeden z nejlepších Pánů mrtvých ve městě?

UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie krve (Kate Daniels 4)

Článek od: Anonym - 09.11.2012

Kate Danielsová se „stará" o paranormální problémy, jež nikdo jiný nechce řešit, zvlášť pokud se týkají společnosti kožoměnců v Atlantě. Kdo ví, jestli tenhle protivník nebude moc velké sousto i pro Kate a Currana, Pána šelem. Protože tentokrát bude muset Kate čelit vlastní rodině...

UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie útočí (Kate Daniels 3)

Článek od: Anonym - 10.01.2012

Již třetí kniha volné série o likvidátorce paranormálních jevů Kate Danielsové. Od chvíle, kdy začala Kate Danielsová pracovat pro Řád rytířů milosrdné pomoci, má tahle žoldačka práce s paranormálními problémy až nad hlavu. A v Atlantě, kde magie přichází a odchází ve vlnách jak se jí zlíbí, to už o něčem vypovídá.

UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie spaluje (Kate Daniels 2)

Článek od: Anonym - 23.08.2011

První díl volné série o vyšetřovatelce a likvidátorce paranormálních jevů Iloně Andrews vyšel v dubnu pod názvem Magie mrtvých a setkal se u čtenářů se skvělým ohlasem. Druhá kniha je tedy netrpělivě očekávaná a určitě čtenáře potěšíme sdělením, že třetí volné pokračování s výbušnou Kate vyjde ještě v letošním roce. (Fantom Print)

UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie mrtvých (Kate Daniels 1)

Článek od: Anonym - 28.04.2011

Atlanta by byla příjemným místem k životu, jen kdyby nebylo magie... Když magie pohltí svět, objevují se monstra a odpadlí mágové spřádají svá kouzla. Pistole se zasekávají a auta odmítají startovat. Ale pak se technologie znovu přihlásí o slovo a magie ustoupí stejně nevypočitatelně, jako se předtím objevila. Jen po ní zbudou nejrůznější druhy paranormálních problémů.

Přihlásit se k odběru RSS - I. Andrews