Nakladatelství Golden Dog

Článek od: Redakce - 01.12.2022

Žánrové nakladatelství Golden Dog se na českém knižním trhu poprvé prezentovalo v roce  2015 knihou Nikdy se nepřestala usmívat a od samého začátku existence se hrdě hlásí k hororu a všemu, co s ním souvisí. Za těch sedm let už vydalo hezkou řádku českých i překladových knih a zdaleka ne všechny jsou hororové, neboť do svého repertoáru postupně přidává další odvětví SFFH žánru, ale i čisté detektivní knihy či thrillery fantastiky prosté. Na našich stránkách se s jejich tituly potkáte často, protože naši redaktoři mají knihy z nakladatelství Golden dog rádi. Stejně jako jiná malá (rozsahem nikoli významem), řekněme nadšenecká a srdcem dělaná nakladatelství si totiž vybírají kvalitní a hlavně neokoukané příběhy i autory, kteří by u velkých gigantů nejspíš neměli šanci na vydání - nejsou totiž určené pro "masy" nebo jak se dnes "odborně" říká mainstream.

Golden dog je pro letošní Sardenské legendy partnerem a sponzorem a právě z jejich nabídky si bude vítězná trojka finalistů vybírat svoji knižní odměnu.

Chcete-li si i vy obhlédnout, co je i nakladatelství Golden dog k mání, mrkněte na jejich stránky na nabídku nebo na náš web, kde máme spoustu recenzí, co by vás mohly navnadit. Zrovna teď před Vánocemi se může nějaká inspirace hodit.

Přidat komentář