Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 07.10.2020

Pokémon - Red a Blue 1

Scénář: Hidenori Kusaka

Kresba: Mato

Emoce a vzrušení z videohry se nyní vracejí v originálním komiksovém příběhu!

Chlapec Red vyzbrojený odvahou, vynalézavostí a láskou k Pokémonům se vydává na velkou výpravu. Chce se totiž stát tím nejlepším trenérem Pokémonů ze všech!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-602346-pokemon-red-a-blue-1

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/pokemon-01/1

 

Věděli jste, že Batman už má zase narozeniny? Je to tak, letos už je to 81 let, co se narodil tento ikonický superhrdina. Jeho narozeniny připadají na sobotu 19/9/2020, ale dáreček si společně s ním můžete rozbalit . A který to je? Přece super komiks Batman: Bílý rytíř pod značkou Black Label!

Batman: Bílý rytíř

Scénář: Sean Murphy
Kresba: Sean Murphy

Jokerovo absolutně příčetné řádění
V BATMANOVI: BÍLÉM RYTÍŘI spatříme svět, kde byl nejslavnější zločinný klaun vyléčen ze svého šílenství, a staneme se svědky toho, jak se tento muž, známý nyní jako Jack Napier, pokusí vyléčit město, které kdysi terorizoval. Poté, co se usmíří se svou bývalou partnerkou Harley Quinnovou, uvede do pohybu promyšleně rozehranou kampaň, jež má za cíl zdiskreditovat osobu, kterou vnímá jako hlavního nepřítele Gothamu: Batmana.

Napierova křížová výprava odhalí dlouholetou korupční tradici v řadách gothamské policie a promění jeho samého v městského radního a občanského hrdinu. Když se však vynoří stíny minulosti, aby ohrozily jeho dosavadní úspěchy, rozdíl mezi zachráncem a ničitelem začíná mizet – a to jak v Jokerově, tak v Batmanově případě… a s tím mizí i naděje na světlou budoucnost Gothamu.

Hvězdný scenárista a kreslíř Sean Murphy stvořil v BATMANOVI: BÍLÉM RYTÍŘI neobyčejnou sondu do duše jednoho z největších komiksových padouchů, při níž zkoumá taková témata jako jsou spravedlnost, korupce, aktivismus a nejtemnější hlubiny duševních chorob. Tento omračující grafický román, který je zkompletovanou podobou původní osmidílné minisérie, je zároveň jednou z prvních publikací odnože nakladatelství DC s názvem Black Label, v níž vycházejí zbrusu nové samostatné příběhy s klasickými postavami ze stáje DC, psané a ilustrované světově proslulými scenáristy a kreslíři.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-602359-batman-bily-rytir

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/batman-bily-rytir/

 

Tony Stark - Iron Man 1: Muž, který stvořil sám sebe

Scénář: Dan Slott

Kresba: Valerio Schiti , Max Dunbar , Gang Hyuk Lim

VŠICHNI ZNAJÍ JEHO JMÉNO!
Muž, který se odvážně vrhá z vrcholu zítřejších snů, aby na hraně dobrodružství doplachtil až k samým mezím představivosti! Tony Stark je Iron Man. A Iron Man je… myšlenka. Myšlenka, která se neustále proměňuje. Neustále vyvíjí. A Dan Slott s Valeriem Schitim ženou tohoto nezdolného vynálezce k novým výšinám vynalézavosti! Ale Tony má od svého návratu jedno velké tajemství a existuje jen jediná osoba, které důvěřuje: James Rhodes! A taky Jocasta! Machine Man! Gauntlet! Wasp! Sunset Bainová! Arno Stark! A Manticore, nejničivější bojové vozidlo v celém marvelovském vesmíru! Tony Stark je Iron Man a budoucnost nastává právě teď! Tak se připoutejte!

Obsahuje sešity č. 1–5 série Tony Stark: Iron Man. Tvůrci: Dan Slott,
Valerio Schiti, Max Dunbar, Gang Hyuk Lim, Edgar Delgado, Rachelle Rosenbergová a Dono Sánchez-Almara.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576412-tony-stark-iron-man-1-mu...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/1501/423613/1

 

Metabaron

Scénář: Alejandro Jodorowsky , Jerry Frissen

Kresba: Niko Henrichon , Valentin Sécher

Návrat k jednomu z nejikoničtějších komiksových hrdinů! Nové osudy galaktického superbojovníka, stvořeného Jodorowskym a Moebiem v Incalu a proslaveného Jodorowskym a Gimenezem v Kastě Metabaronů! Největší válečník vesmíru v podání zbrusu nových skvělých tvůrců!
V chaosu vzniklém po porážce Techno-techno říše se zrodil nový režim, který se snaží ovládnout nejvzácnější pohonnou hmotu galaxie, zoufale docházející epyfit. Jediný, kdo tomuto snažení stojí v cestě, je metabaron… a tak je proti němu vyslán nezničitelný a krutý Wilhelm-100, techno-admirál, jenž se nezastaví před ničím a je ochoten zaútočit na jakoukoliv metabaronovu slabinu.
Bude to nelítostný souboj – vyvedený v nádherné malbě Valentina Séchera a Nika Henrichona!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-602332-metabaron-(broz-)-(mistrovska-dila-evropskeho-komiksu)

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/metabaron/1

Přidat komentář