Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 21.08.2020

Ani prázdninový čas a horké počasí nezabrání Nakladatelství CREW ve vydávání novinek. Je jich požehnaně a zdaleka ne všemi si můžete zalistovat zde. Bude-li vám to málo, vrhněte se přímo na web nakladatelství, tam se klidně můžete ztratit i na půl dne.

Avengers 3: Válka upírů

Scénář: Jason Aaron

Kresba: David Marquez , Andrea Sorrentino


Transylvánie je v plamenech! Mezi upíry vypukla nelítostná a krvavá občanská válka… a v jejím centru stojí Plukovník stínů a jeho nová Legie neživých s jedinou otázkou: Kde je Dracula? A jestli Pána prokletých najdou Avengers jako první, co od něj mohou čekat? Bude Dracula jejich spojencem, nebo protivníkem? Nejmocnější hrdinové světa budou potřebovat expertní pomoc – vítej do Avengers, Blade! Stane se z Ghost-Ridera smrtonosný nepřítel? A až se prach usadí a vnikne nová říše upírů, kdo se stane vládcem prokletých? A do toho ještě přichází další cesta do hluboké historie a tajemství úplně první Iron Fist! Poznejte ženu, která jako první ovládla sílu draka Shou-Lao!

Obsahuje sešity Avengers (2018) č. 13–17 od Jasona Aarona, Davida Marqueze, Andrea Sorrentina, Ericka Arciniega a Justina Ponsora

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576413-avengers-3-valka-upiru

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/avengers-3/1

 

Znovuzrození hrdinů DC: Batman 6: Nevěsta nebo lupič?

Scénář: Tom King

Kresba: Mikel Janín , Hugo Petrus , Joëlle Jonesová , Travis Moore

Cesta k oltáři nebyla nikdy nebezpečnější!
Nedlouho poté, co Batman oznámil zasnoubení s Catwoman, byl spolu s Wonder Woman povolán, aby dodržel dávný slib a v daleké magické dimenzi bojoval ve jménu Země. Jenže v této realitě plyne čas jinak a jedna hodina v našem světě tam může znamenat celé roky. Přátelství mezi dvěma velkými superhrdiny se začíná drolit a rozpadat – stejně jako svět kolem nich!

Následně jsou Bats a Cat zcela odříznuti od světa – nad kterým (jakožto i nad Ligou spravedlnosti) zřejmě převzala vládu Poison Ivy! Dokáží Batman s Catwoman odštípnout stonek jejích plánů dřív, než se plně rozvinou do zlověstného květu totality, a než celý svět upadne do jejího područí? Koneckonců, ještě je stále čeká ta svatba…

Velký den Batmana a Catwoman se blíží v příbězích z BATMANA č. 38-44 od scenáristy TOMA KINGA (MISTER MIRACLE) a kreslířů MIKELA JANÍNA (GRAYSON) a JOËLLY JONESOVÉ (SUPERGIRL: BEING SUPER).

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571710-znovuzrozeni-hrdinu-dc-b...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/batman-6/1

 

Modrá CREW 15: Okko (3-4)

Scénář: Hub

Kresba: Hub

Ne každá pouť nabízí prostor k mírumilovné kontemplaci!

Píše se rok 1108 a velké klany pajanského císařství nelítostně bojují o moc. Okko a jeho společníci, maskovaný Noburo, opilý mnich Nošin a mladý Tikku, se vydávají na pouť po sedmi klášterech, aby odhalili skryté tajemství Zakázané knihovny. Ovšem cesta je nebezpečná, protivníci smrtící a prastaré síly se dožadují krvavých obětí.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571709-modra-crew-15-okko-(3-4)

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/modra-crew-15-okko-3-4/1

 

Green Blood - Zelená krev 1

Scénář: Masasumi Kakizaki

Kresba: Masasumi Kakizaki

New York poloviny 19. století.
Ve čtvrti Five Points, kde spolu gangy bojují o nadvládu, vyrostli dva muži. Jeden z nich je zabijákem v gangu, druhý je mladík, který gangy nesnáší. Zde v místě, které bylo ve své době známé jako nejhorší slum světa, začíná jejich napínavý příběh.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571716-green-blood-zelena-krev-1

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/green-blood-1/1

 

Wolverine: Zrození

Scénář: Paul Jenkins

Kresba: Andy Kubert

Nejlépe střežené tajemství jednoho z nejslavnějších mutantů Marvelu odhaleno!

Dávno předtím, než se dal k X-Menům, i předtím, než se stal součastí  Projektu X, sváděl Wolverine zápas se svou divokostí, která nakonec vedla až k rodinné tragédii. Nad touto knihou se sešlo několik nejoceňovanějších tvůrců Marvelu, aby vyprávěli příběh formování nejmocnějšího vyvrhele světa mutantů.
Obsahuje sešity Wolverine: Zrození č. 1-6 a celou řadu bonusů!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576403-wolverine-zrozeni

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/wolverine-zrozeni/1

 

Kůstek 5: Ostrozub, vládce východního pomezí (nové barevné vydání)

Scénář: Jeff Smith

Kresba: Jeff Smith

VŠECHNO SE KOMPLIKUJE.
Ferda a Švanda Kůstkovi se snaží vrátit krysácké mládě do hor, kam patří, když tu narazí na nového, nečekaného a prohnaného protivníka. Do cesty se jim staví obří šelma, prastaré chrámy a vrací se i Králpes, vůdce krysáků. Z tohohle se naši hrdinové asi nezvládnou jen tak vykecat...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579975-kustek-5-ostrozub-vladce...(nove-barevne-vydani)

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/1501/424206/1

 

Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman 6: Děti bohů

Scénář: James Robinson

Kresba: Carlo Pagulayan , Stephen Segovia , Sergio Davila , Emanuela Lupacchinová

DLOUHO ZTRACENÝ PRINC THEMYSCIRY!
Až donedávna neměla Wonder Woman nejmenší tušení, že má bratra dvojče, který byl uprostřed noci odnesen z Themysciry. Záhadný Iásón, jediný muž kdy narozený na ostrově, byl ukryt na místě daleko od zraků bohů i lidí... ale jeho život a život Wonder Woman se co nevidět děsivým způsobem střetnou.
Než může Diana toto tajemství rozplést, musí se vypořádat s návratem Grail, která stopuje nevlastní sourozence Wonder Woman, potomky Dia. Při smrti každého poloboha se jejich energie přelije do Grailina otce a pána, znovuzrozeného Darkseida. A nyní je Wonder Woman zatažena do bitvy se smrtícím Pánem Apokolipsu. Bude Iásón bojovat po jejím boku, nebo jeho věrnost patří někomu jinému?

Scénárista JAMES ROBINSON (STARMAN, JSA: THE GOLDEN AGE) a kreslíři CARLO PAGULAYAN (BATMAN AND ROBIN ETERNAL), SERGIO DAVILA (SUPERMAN) a EMANUELA LUPACCHINOVÁ (STARFIRE) postavili Wonder Woman proti kosmické hrozbě, o jaké nikdy neuvažovala, a představili ji rodině, o níž nikdy nevěděla, že ji má. Obsahuje komiksy WONDER WOMAN č. 31–37.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579979-znovuzrozeni-hrdinu-dc-w...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/znovuzrozenidc-wonder-woman-06/1

 

Útok titánů 23

Scénář: Hadžime Isajama

Kresba: Hadžime Isajama

Zatímco Eren a jeho přátelé spřádají smělé plány do budoucna, jejich bývalý spolubojovník Reiner i tajemný Zeke mají docela jiné starosti. Je třeba zachovat převahu říše nad výbojnými sousedy, jenže k tomu by se hodilo mít „Prapůvodního titána“, který se stále ještě nalézá v nepřátelských rukou na ostrově Paradis. Jak se ho však zmocnit, když všechny předchozí plány selhaly?

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-570838-utok-titanu-23

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/utok-titanu-23/1

 

Přidat komentář