Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 12.03.2020

Green Blood - Zelená krev 1

Scénář: Masasumi Kakizaki

Kresba: Masasumi Kakizaki

New York poloviny 19. století.
Ve čtvrti Five Points, kde spolu gangy bojují o nadvládu, vyrostli dva muži. Jeden z nich je zabijákem v gangu, druhý je mladík, který gangy nesnáší. Zde v místě, které bylo ve své době známé jako nejhorší slum světa, začíná jejich napínavý příběh.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571716-green-blood-zelena-krev-1

 

Tokijský ghúl: re 4

Scénář: Sui Išida

Kresba: Sui Išida

Quinxové zaznamenávají jeden úspěch za druhým a kromě zaslouženého povýšení tak dostávají i závažnější úkoly. Tentokrát se ve spolupráci s bizarním inspektorem Kidžimou vydávají vyřešit záhadu související se starobylou ghúlí rodinou Rosewaldových. Ani jeden z nich však zatím netuší, že v pozadí tohoto případu stojí i jeden ze Sasakiho starých známých, který navíc velice stojí o to, aby se „Ken Kaneki“ vrátil mezi ghúly.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571711-tokijsky-ghul-re-4

 

Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista 10

Scénář: Hiromu Arakawa

Kresba: Hiromu Arakawa

Porcovač Barry sice není příliš kladný hrdina, avšak to mu na důležitosti neubírá. Jeho vědomosti o pokusu vyrobit Kámen mudrců jsou totiž nesmírně cenné a plukovník Mustang tak musí udělat vše, co je v jeho silách, aby jej ochránil před homunkuly. Jenže Gluttony a Lust mají s odstraňováním nepohodlných svědků zkušenosti a Mustangův tým se tak ocitá na tenkém ledě...

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571714-fullmetal-alchemist-ocel...

 

Naruto 46: Naruto se vrací

Scénář: Masaši Kišimoto

Kresba: Masaši Kišimoto

Dlouho plánovaný útok Akacuki na Konohu je konečně tu! Pain s Konan pronikají obranou a v ulicích vesnice pátrají po informacích o Narutovi. Ten však zatím o útoku nic netuší a na Tajuplné hoře dál zkouší proniknout do správného užívání módu mudrce. Stihne se Naruto vrátit včas, aby zachránil milovanou Konohu?

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-570842-naruto-46-naruto-se-vraci

 

 

No a co komiksy, které se čtou obráceně? Tedy, obráceněji než manga… Jakože…po našem? Taky jsou! A jeden hezčí než druhý!

Batman: Zatracení

Scénář: Brian Azzarello

Kresba: Lee Bermejo

Joker je mrtvý
O tom není pochyb. Jedinou záhadou zůstává, jestli mu ten jeho hubený krk konečně zlomil sám Batman, nebo jestli za tím stojí jiná gothamská zlověstná síla.
Problém spočívá v tom, že Batman si na nic nevzpomíná... a čím více se noří do labyrintu tohoto případu, tím více pochybuje o všem, co se dozvídá.

A kdo může být vhodnější k tomu, aby to všechno rozpletl, než... John Constantine?

Háček je v tom, že i když John miluje záhady, je jedna věc, kterou má ještě radši – a to je pohrávání si s lidmi. A tak se nesourodý pár začne s Johnovou „pomocí“ hrabat v nechutných vnitřnostech Gothamu... a brzy se přiblíží šokujícímu odhalení, kdo doopravdy zavraždil Jokera.

BATMAN: ZATRACENÍ je průlomový hororový příběh s prvky nadpřirozena vyprávěný dvěma předními tvůrci moderního komiksu: Brianem Azzarellem (100 NÁBOJŮ, HELLBLAZER, BATMAN: EVROPA) a Leem Bermejem (HELLBLAZER, JOKER). Vydání v pevné vazbě obsahuje sešity BATMAN: ZATRACENÍ 1–3 a galerii s pohledem na průběh tvorby opatřenou doslovem Briana Azzarella.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571713-batman-zatraceni

 

Deadpool, miláček publika 1: Užvaněný milionář

Scénář: Gerry Duggan

Kresba: Mike Hawthorne

JO: UŽVANĚNÝ ŽOLDÁK JE TEĎ NEJPOPULÁRNĚJŠÍ HRDINA NA SVĚTĚ.
TO ČUMÍŠ, SPIDEY!

JE OTRAVNÝ. JE NEBEZPEČNÝ. A PŘÍŠERNĚ SMRDÍ.
Ale veřejnost ho miluje! Bohužel, s velkou popularitou přichází nesnesitelná zodpovědnost, a tak musí Deadpool sem tam někomu pomoct. Nebudete věřit – a budete valit bulvy – s kým to dal dohromady! Jenže pak se objeví Deadpoolův napodobitel, který mu chce rozsekat život na maděru, a náš hrdina musí použít dokonalou návnadu: svou nevinnou dcerku Ellie! V tomhle komiksu najdete víc Deadpoola, než jste si kdy mohli přát!

Obsahuje sešity Deadpool (2015) č. 1–5, jejichž autory jsou Gerry Duggan, Mike Hawthorne, Terry Pallot, Val Staples a Guru-eFX.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-570841-deadpool-milacek-publika...

 

Znovuzrození hrdinů DC: Batman 5: Operace Zásnuby

Scénář: Tom King

Kresba: Michael Lark , Clay Mann , Seth Mann , Joëlle Jonesová , Lee Weeks

BATS A CAT PROTI VŠEM
To „ano“ bylo slyšet v celém světě.

Když Catwoman přijala Batmanovu nabídku k sňatku, změnila život více lidem, než jen Bruci Waynovi a Selině Kyleové. Spojení největšího světového detektiva s jednou z nejvyhlášenějších gothamských zlodějek bylo velkým otřesem, který se dotkl všech v životě Temného rytíře – od mladých strážců pořádku, kteří tvoří jeho „náhradní“ rodinu, přes jeho legendární přátele z Ligy spravedlnosti, až po démony z minula, na něž hodlal zapomenout.
Nyní se Batman s Catwoman vydávají na výpravu do daleké nepřístupné pouštní pevnosti. Tou cestou se mají vykoupit a stát se lepšími, než si řeknou své „ano“. V cestě jim však stojí... no, všichni, včetně Batmanovy bývalé přítelkyně, Talii al Ghulové.
Přinese nakonec cesta z pouštních písků do světel promenád Batsovi a Cat štěstí?

To se dozvíte v BATMAN: OPERACE ZÁSNUBY, zásadní nové kapitole ze života Temného Rytíře a jeho snoubenky. Příběh vyprávěný uznávaným tvůrčím týmem TOM KING (MISTER MIRACLE) a JOËLLE JONESOVÁ (SUPERGIRL: BEING SUPER) posílili jako hosté CLAY MANN a LEE WEEKS. Tato kniha obsahuje sešity původně vydané v BATMAN č. 33–37 a kritiky oceňované ročence BATMAN ANNUAL č. 2.

Ukázky:https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532206-znovuzrozeni-hrdinu-dc-b...

 

Obsah tohoto článku je převzat z tiskové zprávy nakladatelství CREW.

Přidat komentář