AKCE: Vyhlášení Knihy roku Sardenu živě!

Článek od: Jan Křeček - 14.02.2020

Anketa Kniha roku Sardenu má páté výročí. Nás na Sardenu to nenapadlo, ale „otci ankety“ Janu Křečkovi se ozval Jan Vaněk jr. s nápadem, že by nebylo od věci zarezervovat nějaký salonek a udělat z vyhlášení výsledků ankety (polo)veřejnou akci. Mno. Tak už je to zcela veřejné. Tímto vás tedy srdečně zveme! Nijak zvlášť se neděste ani netěšte. Jak si jistě všímáte, tohle není Comic-Con. Bude to nultý ročník, bude to spíše dezorganizované než organizované, spíše domácí než světové, spíše neformální než seriózní. Ani tahle reklama ostatně není moc reklamní. My vás tam vlastně nechceme! My se lidí bojíme, proto se věnujeme hlavně knihám, přece! Ale pokud vás ani tohle neodradí, přijďte a uvidíte sami.

Jak to všechno bude? Návod k použití zde:

Kdy? 29. února 2020 v 17:30.

Kde? V restauraci U Pecků, Bassova 6, Vysočany, Praha. Hledejte cihlový sklep a divné existence (rozuměj moderátorstvo). 

Co? Oficiálně vyhlášení výsledků ankety Kniha roku Sardenu. Ve skutečnosti přátelské neformální posezení, během kterého opravdu vyhlásíme výsledky.

Kdo? Moderovat budou Jan Křeček a Jan Vaněk jr. A určitě přijde část redakce Sardenu. Potřebujete-li si s někým vyřídit účty, dejte vědět předem, abychom si najali ochranku.

Co mám dělat, když chci přijít? Plánujete-li přijít, sledujte událost na Facebooku a klikněte na zúčastním se, abychom věděli, kolik nás bude. Nemáte-li Facebook, napište nám na denik.sarden@gmail.com. A pak prostě přijďte.

Co z toho budu mít? Budete moci svým dětem a dětem svých dětí vyprávět o tom, že jste byli na prvním (tedy oficiálně nultém… a možná také jediném, to ještě nevíme!) vyhlášení ankety Kniha roku Sardenu. To je pocit k nezaplacení!


Program:

17:30 – sejdeme se.
18:00–19:00 – vyhlásíme výsledky ankety.
19:00–jakkdochce – neformální setkávání, povídání, vymýšlení nových projektů a konzumace toho, co si sami zaplatíte.

Přidat komentář