Nový titul z nakladatelství Planeta9

Článek od: Redakce - 30.04.2019

Rádi bychom vás upozorni  další zásadní titul od nakladatelství Planeta9, nakladatelství, které se soustředí na to nejlepší z moderní sci-fi.

Tentokrát je to Ocelová šlechta, dílo známého spisovatele Adriana Tchaikovského (Děti času).

Četa postradatelných špinavců je vyslána na sebevražednou misi, ale k překvapení všech, velení, nepřátel, a nakonec i jich samotných se jim daří přežít a krok za krokem se blíží k cíli mise. Inteligentní úderná military sci-fi v sobě spojuje rychlou akci, drsný humor, nebezpečnou severskou krajinu, obří mechy a útoky mutantů. Co víc si přát?

Překladu se ujal výborný překladatel a autor Martin D. Antonín.

Anotace:

Scioni neznají meze
Scioni neumírají
Scioni nemizí

Seržant Ted Regan má problém. Syn mocného korporátního rodu, Scion, se ztratil někde na frontě. Měla ho ochránit jeho zbroj – smrtonosný bitevní pancíř, v němž každý Scion snadno ovládne celé bojiště –, ale něco se zřejmě katastroficky zvrtlo. Regan a jeho četa jsou naopak demoralizovaní a špatně vybavení, ale přesto právě oni musí vyrazit za nepřátelské linie, ztraceného Sciona najít a zjistit, jak mohl jeho pancíř selhat. Vyvinul snad někdo zbraň schopnou ničit dosud nedotknutelné příslušníky ocelové šlechty? A jak by mohli obyčejní vojáci, kteří si nemohou dovolit supermoderní ochranné systémy bohatých, na bojišti zítřka vůbec přežít?

 

Ocelová Šlechta
autor: Adrian Tchaikovsky

překlad: Martin D. Antonín
nakladatelství: Planeta9
termín vydání: 5.3.2019
cena: 299,- Kč
vázaná, 240 stran

 

Přidat komentář