Štědrý den

Článek od: Martin Stručovský - 24.12.2018

Nejkrásnější a nejkouzelnější den v roce je tady. Z kuchyní se nese vůně cukroví, salátu a řízků. Obchodníci odpočítávají hodiny či minuty do okamžiku, kdy padne dvanáctá a budou moci zamknout dveře svých krámků a po týdnech hektiky si konečně na chvíli vydechnout. A mnozí se těší na večer, až si po večeři rozbalí pod stromečkem hromady mnohdy jistě drahých a luxusních dárků. A už jsem zmínil Popelku?
Každý jsme za ty roky zvyklí slavit vánoční svátky po svém. Mnohdy tak, abych toho měl hodně (někdy až moc) a abych stihl támhle a tamto. Přitom tyhle svátky by měly být naopak o zastavení se a zklidnění. O trávení času s milovanými lidmi a obdarování nějakou maličkostí. O vychutnávání si magické atmosféry vánočních svátků. Nikoliv o tom vyrazit dech velkými a drahými dary.
Přeji vám všem, každému jedinci, který čte náš web, abyste měli nádherné a klidné vánoční svátky. Prožijte je v klidu a pokoji. Když budete mít kolem sebe lidi, které máte rádi, je velikost darů nedůležitá. A není ani důležité, co vám poběží v televizi.

Klidné svátky přeje

Martin Stručovský

PS: dneska večer se můžete těšit na vánoční dárek v podobě povídky s hrdiny série Kladivo na čaroděje

PPS: jelikož si celá redakce potřebuje odpočinout, vyhlašujeme až do konce roku prázdniny. Uvidíme se tedy až v roce 2019

Přidat komentář