SOUTĚŽ: Špinavý kšefty od Mystery Pressu: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 01.08.2017

I se špinavými kšefty se musí jednoho dne skoncovat. Otázka byla poněkud komplikovaná, odpověď ale dozajista ne. Stačila na ni totiž dvě slova, ať už v češtině nebo v angličtině. Ptali jsme se na film Bone Tomahawk, Kosti a skalp v českém překladu.

A na North Ganson street se v nejbližší době podívá:

  • Hana Pášová z Ústí nad Labem

Gratulujeme!

 

Nakladatelství Mystery Press nás pravidelně zásobuje novinkami a ukázkami a přesto, že se spíše zaměřuje na žánr krimi a thriller, "mystery" máš už v názvu a nezapomíná ani na sardenský žánrový píseček. Koneckonců přesné hranice žánrů stejně stanovit nelze. Tak proč si na Sardenu nezasoutěžit v letním parnu o Špinavý kšefty na North Ganson Street od Craiga Zahlera.

Stačí, když nám odpovíte na jednoduchou otázku:

  • Jaké další dílo z tvorby Craiga Zahlera (a nemusí to být nutně kniha, že...) figuruje v povědomí fanoušků preferujích všechny atributy drsné a nemilosrdné akce jako nepřehlédnutelná záležitost?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 13.8. 2017, do předmětu napiště Špinavý kšefty a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu. Těšíme se na vaše odpovědi.

P.S. A na příští týden pro vás chystáme ještě jednu knihu od nakladelství Mystery Press.

 

 

Přidat komentář