Soutěž: Ondřej Neff, Tajemství pěti světadílů: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 22.06.2017

Čas neuvěřitelně letí a kdo by to řekl, že narozeninová soutěž proběhla už před měsícem... Konečně máme pro vás jméno vítěze i odpověď na soutěžní otázku.

Jak je vidět, kdo si dal práci, dobral se ke správné odpovědi, která bezprostředně souvísí se jménem autora naší narozeninové výhry. Ano, webzine Sarden byl skutečně pojmenovaný podle města Sarden, které hraje význačnou roli v Neffově trilogii Milénium. Pokud by měl někdo zájem se o knihách dozvědět něco bližšího, může si vše přečíst přímo zde.

Dle vlastních slov autora, vypůjčených z jeho webové stránky: "Sarden je jen jeden, bláznivé město, obývané vyděděnci a boháči. Je to fiktivní město „někde v Evropě“, které vzniklo poté, co polovina obyvatel Země zmutovala na rasu inteligentních plazů umranů."

Sice se v redakci nepovažujeme za vyděděnce a boháče, ale bláznivé místo (plující ve virtuálním prostoru), to už na nás sedí docela dost. Každopádně jsme stále hrdí na původ a výběr našeho pojmenování.

A kdo si přečte soutěžní trilogii od Ondřeje Neffa Tajemství pěti světadílů?

  • Tomáš VÍCHA z Prahy

Gratulujeme!

 


Naše sedmnácté narozeniny se mílovými kroky blíží. A ani letos neporušíme hobití tradici, v níž rozdává dárky oslavenec. Tentokrát jsme pro vás společně s nakladatelstvím Albatros vybrali reprezentativní trilogii Tajemství pěti světadílů od Ondřeje Neffa, který kdysi stál u počátku Sardenu. Dárkový box s trilogií Pán pěti světadílů  dostane ten z vás, kdo odpoví na následující otázku: 

  • Víte podle čeho je Sarden pojmenovaný? 

Nápověda: Odpověď naleznete v jedné z knih Ondřeje Neffa. 

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 28.5.2017, do předmětu napiště Tajemství pěti světadílů a nezapomeňte na svojí korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi!