SOUTĚŽ: A zase Kladivo!!! : VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 07.11.2016

V otázce jsme se ptali na povídku Slepý hon, která vyšla v vyšla v antologii Legendy české fantasy 2.

A výhercem se stal:

Radek ŠVEC z Prahy

Gratulujeme!

 


 

O Kladivo na čaroděje už jsme párkrát soutěžili. Tím pádem nám pomalu docházejí jednoduché a všeobecné otázky, klouzající po povrchu. Na druhou stranu, jedenáctý díl série bude pravděpodobně zajímat hlavně fanoušky. I když! Ani neználci by se neměli Kladiva zříkat a proč nezačít třeba od jedenáctého dílu? Do série jím přispěl Jan Hlávka, nadějný to český autor fantastiky a jeho Bůch strachu je víc než povedená taškařice! Již jsme ho na Sardenu recenzovali, protože kniha vyšla v srpnu jako příloha časopisu Pevnost. Nakladatelství Epocha nám při příležitosti příchodu knihy na pulty knihkupectví poskytlo jeden výtisk a vy si o něj můžete zasoutěžit. Otázka se tentokrát nebude týkat ani Boha strachu, ani přímé linie základní série, protože se ptáme:

  • Jak se jmenuje samostatná povídka (nebo chcete-li novela) mimo sérii, kterou napsat otec zakladel Jiří Pavlovský a ve které antologii české fantastiky vyšla?

Dáme vám tentokrát trochu nápovědy: ta antologie vyšla v loňském roce a na Sardenu jsme ji též recenzovali. A pokud jste jí ještě nečetli, rozhodně doporučujeme, je skutečně výborná! Nejen ta jedna povídka, ale celá antologie:-).

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 13.11.2016, do předmětu napište Bůh strachu a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.