SOUTĚŽ s Bublifukem:VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 09.05.2016

Odpověď na soutěžní otázku byla zároveň jednoznačná, ale také různorodá. Tím patronem projektu je samozřejmě Klára Smolíková, mimo jiné autorka knih pro děti a nadšená propagátorka originálních forem vzdělávání dnešních ratolestí. A autorů, kteří se podílejí na výtvarné i scénáristické stránce časopisu je opravdu hodně. Abychom nikoho z nich neurazili tím, že ho nezmíníme, můžete se na jejich seznam podívat zde.

A koho jsme tentokrát vylosovali?

Hana CAGÁŠKOVÁ z Velkých Losin

a

Lukáš LOUŽECKÝ z Prahy

Gratulujeme!

 


 

Jistě jste si všimli, že jsme po horovém kabátku nasadili druhý představitelný konec škály žánru. Máme dětský komiksový obleček a všude nám tu lítají bubliny. Časopis nebo chcete-li komiksová revue pro holky a kluky Bublifuk je nedávným přírůstkem českého komiksového trhu. Bublifuk se připravuje ve spolupráci s předními českými komiksovými tvůrci a vedle osvědčených tvůrců vsadil i na několik černých koní… Máte-li doma ratolesti a chcete jim vštěpovat lásku ke komiksu a textu v bublinách, můžete začít právě zde. Nakladatelství Triton (kde Bublifuk vychází) a patron(ka) projektu věnovali do naší soutěže sadu prvních tří čísel hned pro DVA výherce. Stačí, když nám napíšete:

  • Kdo je patronem, nebo lépe řečeno editorem celého projektu Bublifuk? A přidejte jméno alespoň jednoho autora příběhu nebo obrázků z kteréhokoli čísla.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 15.5.2016 do předmětu napište Bublifuk a nezapomeňte na svoje jméno a korespondeční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.