SOUTĚŽní statistika s otázkou a výhrou

Článek od: Monika Slíva - 14.01.2015

Jakmile se přehoupne roční datumovka  o jednu číslici nahoru, vždycky se roztrhne pytel s bilancemi a statistikami. Přídáváme se tedy ke statistickému běsnění a trochu budeme kalkulovat a na prstech počítat.

V roce 2014 jsme pro vás připravili celkem 25 soutěží o knihy, komiksy, audioknihy, propagační předměty, DVD, lístky do kina a jednu celoroční zcela bezpracnou soutěž o časopisy Crew (ano, víme, že ještě třem nevylosovaným výhercům dlužíme časopis a dočkají se v brzké době). V průměru jedna soutěž na čtrnáct dní, což (doufáme) není vůbec špatné.

Celkem nám přišlo 1 297 odpovědí a my jsme z toho vylosovali celkem 67 výherců (včetně těch třech, co je teprve vylosujeme:-)) V některých soutěžích jsme od štědrých poskytovatelů výher dostali dva a někdy i tři objekty k soutěžení. 

Budeme se snažit, abychom vám i v letošním roce opět nabídli stejně pestrou škálu soutěží s lehčími i těžšími otázkami k potrápení vašich hlav. Mnozí z vás (našich věrných i nevěrných) návštěvníků se již na vlastní poštovní schránku přesvědčili, že výhry jsou reálné, že si je neschováváme, ani nevymýšlíme a posíláme je na správnou, vylosovanou adresu.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem nakladatelům, vydavatelům, distributorům... zkrátka všem, kteří s námi spolupracují a ceny do našich soutěží Sardenu poskytují. A samozřejmě dík patří i všem našim čtenářům soutěžícím i nesoutěžícím, protože bez nich by to jaksi celé postrádalo smysl.

 

A aby to nebylo jen takové plácání statistického větru, máme pro vás otázku. A když nám ji zodpovíte a my vás vylosujeme (protože na Sardenu žádná zodpovězená otázka nezůstane bez odezvy), stanete se majitelem trička se sardenským logem. O tom tričku v redakci kolují legendy, protože zatím jsme nebyli nikdy schopni (jako dobrovolnická organizace mající spoustu nesardenských povinností kolem) tento projekt dotáhnout do konce. Čímžto nyní tímto veřejným slibem zapříčiníme, že tričko se z pozice legenda konečně přesune do pozice reál. A pak bude odesláno vylosovanému výherci.

A jak zní ten dotaz:

  • Napište nám, o co byste si v letošním roce rádi zasoutěžili. V rámci našeho žánru a zaměření, to dá rozum - soutěž o nové BMW nebo cestu kolem světa od nás skutečně čekat nemůžete! Necháme se rádi inspirovat a pokusíme se alespoň některé z vašich nápadů v průběhu roku zrealizovat, pokud se povede domluvit spolupráce.

Svoje návrhy zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do 20. ledna 2015, do předmětu napište Návrhy a nezapomeňte na svojí korespondenční adresu.

Přejeme všem krásný a úspěšný celý letošní rok,

všichni aktivní redaktoři Sardenu

Komentáře

Já mám rád soutěže (tak jako recenze, nebo reportáže) o knihy českých autorů a tady v tomhle se Sardenu docela slušně daří. Oblíbil jsem si českou fantastiku a fandím ji. Autoři té naší malé zemičky uprostřed Evropy stále dokážou držet krok s tvrdou světovou konkurencí a za to před nimi smekám.

Přidat komentář