SOUTĚŽ: František Kotleta, Příliš dlouhá swingers party: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 03.01.2015

Nechali jsme, pravda, účastníky naší malé sardenské swingers párty trochu čekat, ale přišly do toho Vánoce a tak vůbec... ale samozřejmě jsme na vás nezapomněli.

Odpověď na soutěžní otázku byla velmi snadná: Autorem obálky je Luis Royo. A kdo vyhrál?

Milan AMBRŮŽEK z Chomutova

Výherci gratulujeme a přejeme příjemné čtení.

 


 

Již jsme vám předhodili recenzi a ukázku z této (pro někoho) kontroverzní knihy. Dokonce jsme vybavili Lucii Kouckou vysokou dávkou vysoké odolnosti a poslali ji udělat rozhovor s mistrem Kotletou. Přežila. A ten, kdo se zúčastnil nedávného křtu Příliš dlouhé swingers party, zcela jistě neprohloupil... prý se tam děly věci! Dokonce i sám mistr osobně se dostavil. Což zmíněná Lucie může potvrdil, protože jí ještě nějaká ta vysoká odolnost zbyla od posledně a křtu se zúčastnila. Přežila.

K epochální sardenské dokonalosti už chybí jen soutěž o opravdickou knihu.

Máte-li chuť si Příliš dlouhou swingers party přečíst, neboť jste zcela prosti jakýchkoli předsudků, pojďte si s námi o jeden výtisk, který nám věnovalo nakladatelství Epocha, zasoutěžit. Stačí, když nám napíšete:

  • Kdo je autorem obálky mistrem Kotletou osobně vybrané a schválené?

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 7. 12. 2014. Do předmětu napište Swingers a nezapomeňte uvést svoje jméno a korespondenční adresu.

Mimořádně vás tentokrát navnadíme i na následující soutěžení - jak jste si jistě všimli, proplížil se nám do kalendáře opět čas adventní, který značí (podobně jako supy na pláni mrtvolu:), že Vánoce jsou takřka zde a je potřeba se obrnit, těšit nebo utéct, to už záleží na každém z vás. Přichystali jsme pro vás přímo epochální vánoční soutěž a tiše doufáme, že z ni budete stejně nadšení, jako jsme my. Tak se těšte na 8. prosince!!!