SOUTĚŽ: CYKLUS O MAGNÓLII: 1. kolo: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 29.09.2014

Protože nás čeká náročné tříkolové soutěžení o Magnólii, nemůžeme s losováním otálet! Odpověď byla jednoduchoučká, autorem obálky je Milan Fibinger.

A vítězem prvního kola se stává Martin HLAVICA z Vlachovic.

V závěsu očekávejte druhé kolo.


Soutěžte třikrát o další dobrodružství atraktivní zrzky Magnólie, kapesní vydání novely „Slza pro dračího pána“ Haniny Veselé a jednu hlavní cenu!

První příběh této telepatky jste si mohli přečíst v roce 2011 a od té doby vycházely další - dohromady dvě povídky (obě jsou součástí antologií her s příběhem, „Zločin a trest“ a „Ocel a krev“), román „Magnólie a démon“ a „Slza pro dračího pána“, kterou chystá nakladatelství Mytago na říjen 2014. Součástí cyklu je také novela „Studená krev“, která vyšla jako e-kniha v roce 2013 a je volně ke stažení na serveru Palmknihy.

 

Slza pro dračího pána“ zahajuje řadu kolibřích knížek PULČÍK. V této zbrusu nové edici bude dán prostor i dalším autorům. Budou zde vycházet povídky z českého hráčského světa Asterion, v němž se příběhy o Magnólii odehrávají, ale i povídky mimo tento svět. 

 

Pravidla soutěže:

1.)   Správně odpovědět soutěžní otázku.

2.)   Vylosovaný vítěz každého kola obdrží  kapesní vydání novely „Slza pro dračího pána“.

3.)   Vítěz kola nemůže vyhrát v dalších kolech, ale může vyhrát hlavní cenu.

4.)   Hlavní cenu získá vítěz, který měl nejvíce správných odpovědí ve všech kolech soutěže. V případě více vítězů rozhodne los. 

5.)   Soutěžní kola budou uveřejňována na tomto webu s odstupem circa deseti dní.

6.)   Jméno vítěze kola bude zveřejněno vždy v následujícím kole. Jméno vítěze třetího kola a hlavní ceny se objeví ve výsledcích soutěže nejpozději do konce října.

 

Hlavní cenu tvoří následující tituly:

Antologie „Hry s příběhem I., Zločin a trest“, Mytago 2011

Antologie „Hry s příběhem II., Ocel a krev“, Mytago 2012

Román „Magnólie a démon“, Hanina Veselá, Mytago 2012

Chystaná novela „Slza pro dračího pána“, Hanina Veselá, Mytago říjen 2014.

 

ANOTACE K „SLZE PRO DRAČÍHO PÁNA“ :

 

Telepatka Magnólie pracuje pro nebezpečného muže a její svět je plný intrik a krvavých překvapení. Na lodi Dráče připluje do rodné Plaveny s úkolem získat vzácný minerál od svého někdejšího mistra, arcimága Zvina. Ten však sleduje vlastní cíle a žádný prostředek k jejich dosažení mu není cizí. Atraktivní zrzka se bude muset hodně ohánět, aby z námořního dobrodružství vyvázla se zdravou kůží.   

Další příběh ze světa Asterion!

 

Soutěžní otázka: Kdo namaloval ke kolibří knize „Slza pro dračího pána“ obálku?

 

Své odpovědi zasílejte do půlnoci 28. 9. 2014 na email sardensoutez@centrum.cz. Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje a do předmětu napište Magnólie – první kolo

Komentáře

Předchozí komentář byl smazán.

Odpovědi, prosíme, posílejte do mailu, jak je psáno výše v článku. Děkujeme a přejeme příjemnou zábavu při soutěžení.

Za redakci

Marta Novotná