REPORTÁŽ: Křest audioknihy Znamení vlka

Článek od: Marta Novotná - 08.09.2014

V pátek 29. srpna proběhl v Horních Počernicích Svatbacon při příležitosti sňatku Kláry Smolíkové a Jiřího Procházky. Program byl celkem jasný, ale proč ho trochu neokořenit křtem knihy. Respektive audioknihy. Světlo světa totiž spatřilo Znamení vlka z audio vydavatelství  Walker & Volf.

Toho dne obyvatelé Horních Počernic zažili zvláštní svatbu. Při přesunu svatebčanů mohli spatřit postavy z Hvězdných válek, steampunku, Harryho Pottera a další svatebčané měli alespoň tematická trička. A tak ani oslavy nemohly probíhat tradičně. Když už se nás sešlo tolik (cca 160 lidí), rozhodli se pánové z Walker a Volf z audiovydavatelství Walker & Volf pokřtít právě vycházející Znamení vlka od M. T. Majar.

Uprostřed pojídání dortů, prasete, zeleninových salátů a jiných pochutin a popíjení vína, piva a whisky se najednou ozval hlas Jiřího Walkera Procházky. Byl slyšet do všech koutů zahrady, a tak nebylo divu, že se všichni hned ztišili a obrátili k němu pozornost. To už se vedle něj objevila autorka knihy M. T. Majar, narátorka Kateřina Janečková a režisér Radek Volf.

Všichni se dostali ke slovu, promluvili o práci na knize i vzájemné spolupráci. A o plánech do budoucna, i když Kateřina Janečková vypadala příjemně překvapeně, že s ní počítají i na další projekty. Vlastní křtění vlastně neproběhlo, protože samotnou audioknihu s sebou měli jen na malinké flashce. Alespoň ji autorka M. T. Majar mohla vítězně pozvednout do vzduchu.

I my přejeme knize hodně úspěchů a dobré prodeje.

Ukázka: 

Přidat komentář