KOMIKS: Kurva velký Sin City vyjde

Článek od: Redakce - 02.06.2014

Osud Kurva velkýho Sin City měli od začátku ve svých rukách sami čtenáři. Vzhledem k náročnosti realizace a finančním nákladům potřebovalo vydavatelství Comics Centrum shromáždit minimálně tři sta objednávek předem, jinak by kompletní kultovní dílo autora Franka Millera v jedné knize nevyšlo. Realita nakonec předčila očekávání a Kurva velký Sin City se tak za týden začne tisknout. V tuto chvíli si jej objednalo 461 zájemců. Další mají čas do soboty 31. května.

„Ve stejné době vyjde kompletní Sin City v Americe, tou jsme se také nechali na začátku inspirovat. Zdá se, že kromě Států jsme jediní, kdo se do tohoto odvážného projektu pustil. To, že bude mít o knihu u nás zájem tolik lidí, jsme popravdě nečekali a jsem nesmírně rád, že to celé můžeme zrealizovat. Nadšený je i sám Frank Miller, který na celý proces dohlíží,“ říká Václav Dort, šéfredaktor vydavatelství Comics Centrum.

Kniha, která má 1360 stránek a váží přes 6 kilo, vyjde na konci června. Jednotlivé výtisky budou číslovány. Všichni majitelé Kurva velkýho Sin City budou mít poděkování na speciální stránce přímo v knize za to, že přispěli k realizaci celého projektu.

Více informací naleznete na www.comicscentrum.cz

Přidat komentář