Vyhodnocení SOUTĚŽE: Styky s Jorikou, Ivo Fencl

Článek od: Anonym - 23.10.2013

 

 - obal knihyAbychom vás dlouho nenapínali... správná odpověď na soutěžní otázku zněla jedním slovem KNIHOVNA. Ivo Fencl má podle všeho knihy úplně všude a Honza z toho byl jako správný knihomol úplně paf. Přesvědčit se můžete zde.

A ve výhře si tentokrát počte zástupkyně něžněžnější poloviny našeho čtenářstva:

Lucie KOUTNÁ z Prahy.

Lucce samozřejmě gratulujeme a ostatní hrr na další soutěž!


Styky s Jorikou jsou nejnovější knihou známého spisovatele a literárního vědce Iva Fencla, který je ovšem zároveň naším hojným přispěvatelem a tudíž i redakčním kolegou. A stejně jako Hanina Veselá a její Magnolia, tak i Ivo a jeho Jorika si zaslouží místo v naší sardenské soutěži. Za laskavého přispění samotného autora a nakladatelství Periskop, kde kniha před nedávnou dobou vyšla, vám ji můžeme nabídnout k přečtení v soutěži.

Zdali je román komplikovaný či jednoduchý můžete zkusit zjistit třeba na stránkách portálu české literatury a zdali dokážete odpovědět na naší soutěžní otázku zase na stránkách Sardenu. Zhruba před rokem si náš šéfredaktor udělat bicyklový výlet po krásách Česka a zavítal také k Ivovi na návštěvu a někdy později se ve svém sloupku podělil se čtenáři Sardenu o svoje dojmy. A naše otázka zní:

  • Co Honza Pechanec tolik obdivoval u Ivo Fencla na návštěvě?

Kdo to ví, odpoví.... a svoji odpověď zašle na známou soutěžní adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 20.10.  2013. A pokud nezapomene napsat svoje jméno a korespondenční adresu a bude vylosován, může se těšit na zajímavé čtení.

Přejeme mnoho zdaru všem!

Přidat komentář