Vyhodnocení SOUTĚŽE: S filmem Mortal Instruments o knihu

Článek od: Anonym - 11.10.2013

Odpovědi na naše tři, na první pohled jednoduché otázky, byly nakonec ještě jednodušší a splést se nemohl prakticky nikdo. Nijak jsme totiž nespecifikovali místo určení, kde se na film koukáte, takže u otázky č. 1 jste měli dokonce dvě možnosti.

Jednoznačná byla odpověď č 3: režisérem filmu je Harald Zwart.

otázka č. 2: NE se taky nedala nijak překroutil (film není dostupný ve 3D ani v české republice ani nikde jinde, ačkoli jsme na oficiálních stránkách filmu vyčetli, že se nějaká IMAXová verze do budoucna bude připravovat).

no a konečně otázka č. 1: česká premiéra: 12.9. 2013; americká premiéra: 21. 8. 2013

Všem zúčastněným děkujeme a dnešnímu vítězi gratulujeme. Stal se jím:

Jan Jonáš z Prahy

Ostatní nezoufejte a bedlivě sledujte, co přinese další dění na Sardenu!


Co pro vás máme za záhadu? Nic menšího než soutěžní otázky na téma jednoho z nedávno uvedených filmů Mortal Instruments: Město z kostí. Odměnou vám tentokrát budiž knižní předloha (jmenovitě první díl) této veleúspěšné série od americké autorky Casandry Clareové, podle které byl zmiňovaný film natočen.

Před pár dny jsme vás zde na Sardenu informovali o premiéře a trochu i o ději a hlavních postavách. Můžeme se proto v rámci soutěže zeptat, zdali víte:

  1. Kdy měl film Mortal Instruments: Město z kostí premiéru?
  2. Můžete tento film shlédnout i trojrozměrně?
  3. Kdo se ujal režie?

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 6.10. 2013, do předmětu uveďte Mortal Instruments a nezapomeňte připojit svoje jméno a korespondenční adresu.

Přidat komentář