SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže Žoldnéři fantazie: Knížata páry a ducha

Článek od: Anonym - 08.07.2013

V neděli nám skončila soutěž o Žoldnéře, v pondělí nastartovala nová o komiks Ragemoor a zároveň ihned vyhlašujeme výsledky. Ještě by se nám mohlo jméno výherce zatoulat někam do prázdninového kufru, odcestovat bůhví kam a kdo by ho pak hledal...

Správná odpověď, lehká jako letní šat, zněla Umrlčí tanec a nikdo ze soutěžích se v odpovědi nespletl. Prázdninovým čtením nejlepších povídek tohoto ročníku Žoldnéřů fantazie se může za pár dnů těšit:

Kamila Rozkošová z Přerova

Vítězce samozřejmě gratulujeme a ostatním přejeme alespoň krásné sluneční dny, kterých bylo zatím pomálu.


Žoldnéři fantazie představují výběr toho nejlepšího, co se v loňském roce urodilo ve stejnojmenné literární soutěži. Ostatně víc jsme o soutěži a obsahu sborníku psali tady. Pokud se vám ale nechce nikam klikat, pak vězte, že ústředním tématem antologie Knížata páry a ducha (jak už ostatně název napovídá) je tentokrát steampunk. Což je vážně skvělá věc. Spousta šílených vynálezů a ještě šílenějších vynálezců, stateční dobrodruzi, krásné děvy. Prostě obrovská zábava, která se k nám postupně dostává ze světa a mezi čtenáři je víc a víc populárnější. Jestli chcete zjistit, jak si s tím poradili čeští autoři, zúčastněte se naší soutěže. Ve hře je jeden výtisk věnovaný nakladatelstvím Straky na vrbě. A vězte, že kdo nehraje, nic nevyhraje a zůstává nadále čtenářem steampunkem nepolíbeným.

Výtisk získá soutěžící, který nám odpoví na jednoduchou otázku:

Jak se jmenuje knížka, kterou v loňském roce u Strak na vrbě vydal Daniel Tučka?

Svoje odpovědi posílejte do půlnoci 7.7. 2013 na známý email sardensoutez@centrum.cz Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje a do předmětu napište: Žoldnéři.

Přejeme hodně štěstí.

Přidat komentář