SOUTĚŽ: Výsledky soutěže O jeden výtisk časopisu CREW 35 - výsledky

Článek od: Monika Slíva - 26.06.2013

obrázek k novince Crew 35!S malým prodlením, ale máme pro vás správné odpovědi a jméno výherce:

Název nakladatelství je samozřejmě CREW (a světe div se, několik přispěvatelů tentokrát střelilo vedle...) a internetová adresa zní www.crew.cz

A výhercem se stal:

Peter Čáp z Prahy

Peterovi gratulujeme a ostatní mohou zkusit štěstí v další soutěži, která mezitím odstartovala!


A je to tady! Nová soutěž a s ní od základu překopaná Crew. Jak už jste jistě slyšeli (pokud jste fanoušky komiksu, tak určitě), uvnitř budou po následujících šest čísel vycházet dva velké příběhy na pokračování... plus vždycky něco navíc.

V prvním čísle se na vás vyvalí Rex Mundi - první díl mysteriózního thrilleru ve stylu Šifry mistra Leonarda odehrávajícího se v alternativní Evropě začátku 20. století. A jelikož temná kriminálka z indiánské rezervace Skalpy začne až v příštím čísle, tak se k Rex Mundi přidává jako samostatný příběh monumentální souboj dvou nekompromisních bijců dlouhý přes 40 stran – Lobo versus Batman. Řežba v podání námi oblíbeného Simona Bisleyho (ten má na triku i obálku).

Takže neváhejte a pokud ještě novou Crew nemáte, tak svou chybu co nejrychleji napravte. Třeba tak, že si zasoutěžíte a vyhrajete. No a pro další čísla si už pak nejspíš poběžíte dobrovolně.

Máte zájem? Stačí odpovědět na následující otázku:

  • Jak zní internetová adresa a název nakladatelství, které tento časopis vydává?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 16.6.  2013, do předmětu uveďte CREW a hlavně napište svoje jméno a adresu.

Přidat komentář