SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže Laurell K. Hamilton - Polibek Stínů

Článek od: Monika Slíva - 01.03.2013

polibekDalší soutěž je za námi a my uděláme před víkendem někomu radost:-)

Celkem přišlo 69 odpovědí a žádná nebyla chybně. Vlastně až na dvě výjimky - ty se zřejmě spletly a odpověděly na něco úplně jiného:-( Správná odpověď byla jasná jak supernova a lehká jako Technecium a zní:

  • v originále se kniha jmenuje A Kiss of Shadows, série Meredith Gentry (nebo Merry Gentry, chcete-li)

A onou osobou, které uděláme radost, je

Petra Hnátová z Hradce Králové

Vítězce gratulujeme a vy ostatní nezoufejte, ještě máme nějaké knihy a další vymyšlenosti stále v zásobě, takže brzy opět soutěžíme!


První díl série knih od L. K. Hamiltonové s lehce (pro někoho možná těžce) erotickým nábojem je vám plně k dispozici! Stačí si  o něj zasoutěžit, při troše štěstí vyhrát a je váš. Ve spolupráci s nakladatelstvím EPOCHA vám v této soutěži nabízíme knihu s názvem Polibek Stínů.

Detektivní kancelář zaměřená na nadpřirozeno, pro niž pracuje soukromá vyšetřovatelka Merry Gentryová, se ujímá neobvyklého případu – je totiž proti zásadám firmy řešit rozvody. Málokdy se však stane, že o prošetření nevěry žádá společně s manželkou i jedna z milenek, a obě jsou vyděšené k smrti.

Merry si myslí, že svou roli volavky bez problémů zvládne. Kromě spolehlivých kolegů v záloze a nějaké té skryté zbraně má přece magické schopnosti. Netuší, že tenhle případ zničí vše, o co v posledních letech usilovala. Merry má totiž tajemství. Ve skutečnosti je princeznou z Říše kouzel, přesněji řečeno jednou z potenciálních dědiček trůnu Temného království. Utekla, aby si zachránila život.

Teď je vše prozrazeno a pavučina intrik ji znovu stahuje do krásného, fantaskního, krutého světa, kam už se nikdy nechtěla vrátit.

Podrobnější informace můžete najít třeba v  recenzi nebo v ukázce.

  • Pro tentokrát by nás zajímalo, jaký je název knihy v originále a jak se jmenuje celá série.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 28. února 2013, do předmětu uveďte Polibek stínů a hlavně napište svoje jméno a adresu.

Přidat komentář