AKCE: Pozvánka na zeměplošský maškarní bál

Článek od: Anonym - 27.01.2013

Mágové Neviditelné univerzity si opět zahrávali s magií více než snesla materie vesmíru, takže se na mnoha místech objevily dimenzionální trhliny. Překvapivě se z nich nevyhrnuly hordy nestvůr z Podzemních rozměrů, jak je běžně zvykem, ale návštěvníci z jiných vesmírů. Nad Zeměplochou zaparkovala Enterprise, na náměstí Náhlého osvícení se náhle zjevila Hvězdná brána, na obloze, kde kdysi zářila Rudá hvězda, se objevila Hvězda smrti. K tomu všemu se Ankh-Morporkem rozléhá zvuk pily, jako by někde přistála mimozeměplošská loď se zataženou ruční brzdou. Až na jakousi modrou budku před Patricijovým palácem však nikde není vidět nic neobvyklého. Jelikož toto šílenství zavinili mágové, požádal je Patricij, aby pro návštěvníky z jiných vesmírů uspořádali bál. A jak každý dobře ví, když o něco požádá Patricij, je jeho přání splněno.

Klub Terryho Pratchetta vás srdečně zve na již druhý Zeměplošský maškarní bál, který se bude konat v pátek 22. února 2013 od 20:00 hodin ve velkém sále Divadla Gong (Sokolovská 969/191, Praha 9 – Libeň, zastávka MHD „Divadlo Gong“, tramvaj č. 16). Prostory akce budou pro hosty k dispozici již od 19:00 hodin.

Vstupné je 300 Kč (pro řádné členy Klubu Terryho Pratchetta 250 Kč). Vstupenky si můžete rezervovat na e-mailu vehali@discworld.cz nebo klub@discworld.cz. Počet lístků je omezený, proto s jejich rezervací neotálejte.

K tanci a poslechu zahraje kapela Jam Band. V závěru večera dojde i na Ježčí píseň. Program obohatí zeměplošské taneční vystoupení. Těšit se můžete také na bohatou tombolu.

Výtěžek z maškarního bálu bude věnován AD Centru na výzkum Alzheimerovy nemoci v České republice.

Hlavním sponzorem bálu je nakladatelství Talpress. Maškarní bál pořádáme ve spolupráci s Fanbase.

Velmi se těšíme na vaši účast.

Rada Klubu Terryho Pratchetta

Přidat komentář