REPORTÁŽ: Žhavý křest knihy Hot boys

Článek od: Eva Vokůrková - 04.11.2012

hot boys 300x200 Žhavý křest knihy Hot boysV pátek dne 26. 10. 2012 se konal od 19 hodin v pražském podniku Zlaté časy křest knihy Hot boys od autorky M. T. Majar. Akci moderoval Lukáš Hejlík a jeho přednes tří ukázek z výše zmíněné knihy byl velice poutavý a dobře zvolený. Sympatický herec nešetřil humorem a dobrou náladou, takže značnou měrou přispěl k příjemné atmosféře, která večeru dominovala.

Hlavním protagonistou nevšední knihy ze stáje Fantom Printu je striptér Chris. Není se tedy čemu divit, že se hosté dočkali osvěžujícího představení v podobě obsluhujících číšníků s vypracovanými těly a odhalenou hrudí!

Dalším překvapením pro hosty byl pánský striptýz, který jsme si užili zejména díky aktivitě autorky. Markéta usedla na trůn, pokochala se představením a na popud striptéra se do show dokonce i zapojila. Musím ocenit ohleduplnost striptéra, který po celou dobu hlídal, aby se veřejnosti neukázalo víc odhaleného těla, než je zdrávo (tím nemyslím jeho).

Hosté si měli možnost koupit knihu přímo na místě a rovnou si ji nechat podepsat od autorky. Zároveň probíhala dražba o jeden podepsaný výtisk s Lukášem Hejlíkem coby Chrisem, a děvčata ze všech koutů České republiky se mohla přetrhnout, aby si jej ukořistila do sbírky.

Anotace:

Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočního klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry.

Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě. Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání. Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí…

Původně vyšlo na MFantasy.

Přidat komentář