SOUTĚŽ: Výsledky soutěže - Batman: Ticho/Batman a syn

Článek od: Anonym - 26.07.2012

Pokud jste stále nebyli v kině, ať už proto, že jste nevyhráli v naší předchozí soutěži, nebo se vám zatím jen nedostalo času, pojďte se přesvědčit, zdali se na vás neusmálo štěstí v podobě dvou výtisků komiksu s Batmanem.

Všech 53 došlých odpovědí bylo zkrz nazkrz správných. Batmanovo civilní jméno samozřejmě zní Bruce Wayne a kdo to neví, stejně by si ten komiks nezasloužil:-) No a co se týká našeho drobného sociologicko-psychopatického průzkumu, tedy vězte, že jednoznačně zvítězil... Joker!!! Celkem se ve vašich odpovědích objevil odkaz na jeho milou tvář a veselé kousky 35x, daleko za ním zaostali Two-Face (5 hlasů) a Catwoman (4 hlasy) + ještě několik dalších, kteří se objevili pouze jedinkrát, takže ani nestojí za řeč. Je vcelku jedno, která kreslířská ruka, či herecká tvář ho ztvárnila, již navždy je ve většině sardenských srdcí zapsán jako... "totální vyšinutej magor, kterej je schopnej úplně všeho"..."netopýrova nemesis"..."Joker, protože ho to prostě jen baví a zelená s fialovou ladí."..."pán chaosu"... toť několik výňatků z došlých odpovědí:-)

A konečně to nejdůležitější... vylosováni byli:

Pavla Dostalíková z Prostějova

a

Petr Köppel z Prahy

Vylosovaným výhercům jako vždy gratulujeme a přejeme příjemně temné (nebo temně příjemné) gothamské čtení!


Ještě neuplynulo ani čtyřiadvacet hodin od našeho upozornění a Batman už nám na Sardenu boří konfigurace.

Raději čtete a koukáte na obrázky, nebo dáváte přednost, když se obrázky samy od sebe pohybují? Ať už se přikláníte k tomu, či onomu, u nás si můžete vybrat! Temný rytíř povstal a my nemůžeme zůstat pozadu, abychom ho též nepozvali na stránky Sardenu. Takže pozor, jízda začíná! Během příštích několika dnů si můžete vybrat, na kterou soutěž odpovíte, případně můžete zkusit štěstí v obou.

Máme pro výherce celkem čtyři komiksy (dva a dva stejné), takže se z výhry budou radovat hned dva vylosovaní soutěžící. Nakladatelství BB art nám opět poskytlo do soutěže pěkné lahůdky! A na co se můžete těšit? Mrkněte se sami:

Batman: Ticho
http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=2677

Batman a syn 
http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=2679

Dva komiksy, dvě otázky. Jedna lééhoučká, druhá zapeklitější (uděláme zase trochu průzkum):

1. Jak se jmenuje Batman civilním jménem?

2. Který padouch z Gothamu je podle vás ze všech padouchů nejpadouchovatější a máte ho tím pádem nejradši?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 2.8.  2012 Do předmětu uveďte "Batman - komiks" a nezapomeňte napsat svoje jméno a adresu. DVA vylosovaní šťastlivci se můžou těšit na oba sešity najednou.

 

 

Komentáře

Komentář, lépe řečeno odpovědi, byl smazán!

Pěkně prosíme, nepište nám odpovědi do komentářů!!!

K tomu slouží e-mailová adresa uvedená v textu.

Děkujeme:-D

Za redakci Slíva

Přidat komentář